SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
Herr

Välkommen till Herr A
 
Referat: IF Centern - IF Böljan Falkenberg
Nära nära för Herrarna men inte ända fram..........
2022-10-02 10:14
Matchens lirare; Tv. IF Böljans nr.3 Torbjörn Segrén Bogolin. Th. IF Centerns nr.2 André Rydemark.

IFC Herr stod på lördagen inför en rafflande avslutning på sitt div. 4 äventyr då man tog emot IF Böljan hemma. Vinst krävdes mot Böljan som redan var klara seriesegrare samtidigt, som den realistiska "räddningsplankan", Alet behövde förlora mot  redan klara serie tvån Kungsbacka City borta. Efter en formidabel insats av IFC vann man matchen i överlägsen stil med 4-1 och gjorde därmed det som behövdes.

Referat: IF Norvalla - IF Centern
1-1 för Herrlaget....Kommer det att räcka....?
2022-09-26 15:22
Matchens lirare i IFC - Markus Rasku

IFC Herr åkte till Norvalla i söndags för ett avgörande bottenmöte mot IF Norvalla. Förutsättningarna var sådana att inget av lagen tålde en förlust men det blev till slut Norvalla som blev de stora förlorarna denna afton. 

Referat: IF Centern - IFK Fjärås
Stark och nödvändig seger av Herrarna
2022-09-17 20:35
Matchens lirare i IFC - Axel Åkesson på mitten mittfält.

I ett strålande solsken tog IFC Herr emot Fjärås på lördagen. Det kändes i luften att matchen betydde mycket för hemmalaget vars överlevnad i div.4 i stort sett hängde på vinst eller förlust mot Fjärås. Publiken njöt av solskenet och spänningen och fick se hemmalaget ta en stabil seger.

Referat: Derome-Åskloster FF - IF Centern
Sur förlust för Herrlaget
2022-08-19 09:00

Med åskan mullrande runtom i en annars skön augustikväll drabbade vårt herrlag samman med Derom/Åskloster på torsdagkvällen (18/8). Det var en match som präglades av kamp och som inte bjöd på något större spel och inte heller mycket målchanser. 

Tränarskifte och IF Centerns plantskola
2022-07-20 21:20
Tv: Mike Höglin - Ny tränare Herrlaget Th: Robin Svensson - Avgående tränare Herrlaget

IF Centern producerar inte enbart duktiga spelare. Föreningen har under ett par års tid även lyft fram och hjälpt utveckla duktiga ledare, både huvudtränare och assisterande tränare och har en  utalad ambition att fortsätt att göra så. Vi har under året slussat 2 st spelare vidare till högre sammanhang och nu slussar vi även över vår huvudtränare för Herr Seniorerna till Varbergs BOIS. 

Referat: IF Centern - IF Norvalla
Förlust för IFC Herr…..
2022-06-18 11:22
Matchens lirare i hemmalaget; Oliwer Söderholm

IFC Herr spelade hemma mot Norvalla på fredagskvällen. IFC med utgångspunkt från en 5:e plats medan Norvalla har parkerat på sista plats i tabellen. Kvällen kunde dock slutat resultatmässigt roligare för hemmalaget....

Referat: IFK Fjärås - IF Centern
Poängtapp i slutminuterna efter en stark insats
2022-06-13 08:12

Centern gör en mycket stark bortamatch och leder nästan hela matchen, efter gjort mål på straff i femte minuten.