""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
P15

Välkommen till P15
 
Träningsstart lördagen 24/7
2021-04-16 14:58

Träningen drar igång igen lördagen 24 april, 10.15-11.15.

 

Vårsäsongen pågår till och med lördagen 3 juli. Vi tränar även på första maj och midsommardagen.

 

Några punkter:

⚽ Ny plats för träningen är planen som kallas Stenstorp. Den ligger mitt emot den nybyggda skolan, snett över från idrottshallens entré.

 

⚽ I standardutrustning ingår vattenflaska, benskydd och fotbollsskor. Är man ny och vill prova på utan att köpa fotbollsskor går det såklart hur bra som helst, men benskydd är verkligen att rekommendera. Det sparkas rätt ivrigt efter bollen...

 

⚽ För er som inte beställt men vill ha träningskläder till era barn, beställ på IF Centerns föreningssida på Stadium: https://www.stadium.se/foreningar/1717311

 

⚽ Tänk på att fortsatt hålla avstånd runt planen. Det är ett föredra om bara en förälder hänger med på träningen.

 

Gå gärna med i lagets grupp på Facebook - den hittar ni här!

 

Fotbolliga hälsningar
Amie, Fredrik och David

Framtiden för U-15-gänget!
2021-02-24 10:44

När vi avslutade träningssäsongen i oktober hade vi ledare ambitionen att starta upp igen i januari efter ett välbehövligt break. Men i och med all osäkerhet kring restriktioner valde vi att avvakta och till slut kunde vi konstatera att det kändes varken värt eller lönt att dra igång en inomhussäsong. Rätt eller fel är så klart upp till var och en att bedöma.


Nu börjar det komma ut mejl från Centern om till exempel träningskläder så vi känner att det är på tiden att berätta att vi har all ambition att fortsätta med den här härliga gruppen. Just nu finns det inga träningstider på konstgräset, men så snart vädret tillåter oss att beträda gräsplanerna kommer vi att göra detta. Så håll tummarna för en fin vår så är vi snart igång igen!


Vi inledde året med en stor härlig grupp bestående av nästan 40 barn födda 2015. Även om det var väldigt många att hålla reda på så var det härligt att se att det fanns så många fotbollsentusiastiska barn i området. Naturligt nog droppade en del av efter hand, men vi var fortsatt en stor, fotbollshungrig grupp.


Vi hoppas att så många som möjligt vill fortsätta och ta ny sats in i säsongen 2021! Vi kommer fortsatt träna en gång i veckan och förhoppningsvis kommer barnen få chans att prova på matchspel.


Tyvärr är vi bara tre ledare och skulle verkligen behöva minst en till, gärna fler. Är det någon därute som är sugen så är det bara att kontakta oss! Man behöver inte ha någon fotbollsbakgrund att tala om, utan det viktigaste är att man tycker det är roligt. Våra kontaktuppgifter finns under truppen på lagets sida på IFCentern.se.


Har era barn kompisar (födda -15) som vill testa på? Det är bara att dyka upp på en träning och känna sig för! Bra är om man uppmanar föräldrarna att anmäla barnen via IF Centerns hemsida, först då gäller föreningens försäkring. Sedan är det fritt fram att prova på några gånger innan man tar definitivt beslut.


Som sagt – vi återkommer så snart vi vet vilket datum vi drar igång igen!

 

Fotbollhälsningar från
Amelie, David och Fredrik

Ingen träning midsommardagen!
2020-06-16 19:58
Lördagen 20 juni är midsommardagen och då har vi ingen träning i Fotbollslek-gruppen.

Sommarens träningsuppehåll blir sedan vecka 28-32, så fortsätter vi längre fram i höst.

Välkomna!

Fotbollshälsningar
David, Amelie, Kristoffer, Erik, Fredrik och Bashar
IF Centerns Fotbollslek 2020
2020-04-23 08:11


Anmälan till Fotbollslek 2020 är öppen för barn födda 2015, både killar och tjejer.

Fotbollsleken startar lördag 2/5 kl.10-11. Vi håller till på "5-manna" planen på Kärlekens IP, nedanför nya byggnaden mittemot konstgräsplanen.

Sprid budskapet vidare och ta med så många kompisar som möjligt!

Anmäl er gärna via "Bli medlem" i menyn överst på hemsidan!

Har ni frågor kontaktar ni kansliet.

Välkomna!

Vi behöver och välkomnar nya ledare. Är du intresserad? Kontakta gärna kansliet!