SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
P11

Välkommen till P11
Välkommen till IF Centerns P11. 

I morgon, tisdag den 19 jan så startar vi fotbollsträningen i fall någon missat det. Halmstad kommun har okejat träning utomhus på sina anläggningar. Den tid vi har är mellan 18-19.30. Vi tränar även fredagar 16-17.30 framöver.

Är man sjuk så stannar man hemma osv. Ni kan nog gången vid det här laget. Så klart anpassar ni kläder efter väder för era barn. 
Vi välkomnar alla spelare som vill vara med oss, gamla som nya. Det spelar ingen roll när på året man vill ansluta. Är ni nyfikna på att prova på att träna med laget så hör av er till någon av ledarna, se kontaktuppgifter under "Truppen" i vänstermenyn. 

Välkomna!
Träning under påsk.
2021-04-01 10:13
Hej på er!
Grymt kul att så många är på träningarna nu
På fredag tränar vi kl 10-12 och vi tränar på som vanligt under påsken. Vi hade en plan på att möta SNFF på fredag men restriktionerna gör fortfarande att det inte går. Om det skulle ske några förändringar innan fredag så vet ni att det är match på fredag på Skedalahed IP kl 10:00. Men vi skriver här på FB och e-post om så sker. Hör ni inget så är det träning på konstgräset kl 10:00-12:00 på fredag Glad påsk på er
Förkortad träning 9/2
2021-02-09 08:38
Kylan fortsätter. Vi kör därför 1h träning idag mellan 18-19.

Mvh tränarna.
Förkortad träning 29/1
2021-01-29 09:03
Träning som vanligt kl 16, men vi kör bara till klockan 17. Detta pga kylan, men även för att Sverige spelar semifinal i handbollen 17.30. Det vill säkert många av oss (barn, ledare och föräldrar) se
Hoppas så många som möjligt kan komma ändå.
Gott och blandat. Träning och kyckling :)
2020-09-22 08:50
Denna vecka (v39) är det träning som vanligt, dvs tisdag och fredag. Nästa vecka är det mer oklart då gräsplanerna stängs och nya tider på konstgräset börjar gälla. Det är fortfarande oklart om vi får någon tid överhuvudtaget då ungdomslagen är längst ned i näringskedjan, och vi kommer meddela er så snabbt vi vet något. Hoppas ni har förståelse för detta.

William Hedins föräldrar (Göran och Linda) kommer att ansvara för försäljning av Knäreds kyckling för att samla in pengar till lagkassan. Beställningsunderlag kommer att delas ut under veckans träningar och mer info kommer att komma. I korta ordalag fins det 2 alternativ. 3kg kycklingfilé eller 2 kg kycklingfilé och 2 kg klubba. Pris 320 kr/kartong varav 70kr/kartong går direkt till laget. Datum för leverens kommer att vara 5 nov. Så börja sondera terrängen på era arbetsplatser, vänner och bekanta för detta. Ju mer vi säljer desto mer pengar till laget. Mer info kommer som sagt var!
OBS: Träning på Tylösand 18/8
2020-08-17 20:28
Hej!
Värmen är här ett par dagar till och därför passar vi på att göra en aktivitet i morgon med grabbarna.
Vi tränar i morgon ute i Tylösand. Strandfotboll med bad är det som gäller.
Vi kommer samlas kl 1700 uppe på Kärlekens IP för samåkning. Är det fler föräldrar som vill hänga på och har plats i bilen vill vi gärna att ni följer med i morgon oxå
Ni som vill köra direkt så ses vi bortanför volleybollplanerna vid ”fotbollsplanen” kl halv 6.
Man kan köra ner vid First camp, campingen ute på Tylösand.
När vi samlas på IP igen är när grabbarna tröttnar Vi skriver i FB gruppen när vi är på väg hem igen.
Så...vattenflaska, något mellanmål och badkläder är det som gäller i morgon
Skriv gärna i facebookgruppen om det är fler som kan köra
Hälsningar coacherna
Inställd träning imorgon 7/8 och lagen på söndag.
2020-08-06 22:39
God kväll. 

Det är inte ofta vi har ställt in en träning men, tyvärr får vi ställa in morgondagens träningen pga ledarbrist. Så alltså ingen träning imorgon! 

Istället ses vi på söndag.

Här kommer info inför söndagens poolspel.

Lag Blå.  Samling 8.30. Ludde, Carl, Vilgot, Wilton, Mille, Helge, Otto

Lag Vit Samling 9.15. Milian, Vinton, Ebbe, Isac, Måns, Malte, William H

Lag Svart. Samling 11.30 Mio, William S, Winston, Emil, Vilmer, Olle, Liam

Alla lagen samlas på Söndrums IP

Kom ombytta! Blåa alt. svarta shorts, blåa strumpor. Matchtröja får ni på plats. Saknar man shorts eller strumpor kommer det att finnas några extra. Vi har inte tillgång till något omklädningsrum. Ingen kiosk kommer att finnas så ta med något att äta och dricka. Det har ju utlovats fint väder.

Försök om möjligt samåka så gott det går. Föräldrar undanbedes enligt överenskommelse med Astrio och enligt rådande rekommendationer från Hallands ff.

Sena återbud lämnas till någon av ledarna.

Ha en fortsatt bra kväll så ses vi på söndag.

Mvh Ledarna
Sommarlov
2020-06-23 08:37
Från och med midsommar t.o.m v32 har p11 sommarlov från fotbollen.
Håll utkik när vi drar igång igen.

Glad sommar.

mvh Ledarna