SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp

Bli medlem i IF Centern
BLI MEDLEM
IF Centern Football Camp
Football Camp Är Fullt!
2023-06-01, IF Centern Football Camp

Med 140 deltagande spelare under två veckor så har vi nått vårt maxtak för antal deltagare!

 

Superkul så klart!

 

Nu längtar vi till sommarlov och årets roligaste Football Camp!

 

Vi ses vecka 25!

 

 

IF Centern Cup 2023
VÄLKOMNA ATT AVSLUTA ÅRETS FOTBOLLSSÄSONG TILLSAMMANS MED IF CENTERN I HALMSTAD!
2023-05-26 17:44, IF Centern Cup 2023

Efter förra årets lyckade cup ser vi fram emot att bjuda in er till årets IFC Cup. Med över 90 anmälda lag, 350 spelade matcher och mängder av vackra mål skapades minnen för livet. I år bjuder vi in Flickor & Pojkar födda 2013/2014 att spela lördagen den 7:e oktober, Flickor & Pojkar födda 2011/2012 att spela söndagen den 8:e oktober. För de yngsta blir det en cup för att testa på en ny spelform inför kommande säsong!

 

Dam
Referat: IF Centern - IF Norvalla
Stabil seger för Damlaget
2023-05-14 21:27, Dam

IFC Dam tog emot IF Norvalla på söndagen och gav dem ett varmt mottagande eller snarare ett hett mottagande men det berodde inte på vädret. Solen bländade inte lika starkt på söndagen som på Herrarnas match under lördagen. Däremot bjöd damerna på ett stundtals bländande spel istället. 

Herr
Referat: IF Centern - IS Örnia
Varmt, soligt och seger för herrlaget
2023-05-13 21:17, Herr
Till höger matchens lirare; Axel Ekström IFC och Jacob Josefsson IS Örnia

Varmt, soligt med spirande grönska och fotboll. En härlig lördags eftermiddag på Kärlekens IP när den är som bäst. P15 var matchvärdar med den äran och gästande lag var IS Örnia, numera en lokal kompisförening från de västra Halmstad. Allt upplagt för en härlig kamp med fin fotboll.

Herr
Referat: Åsa IF - IF Centern
Robins ord efter segern mot Åsa!
2023-05-04 11:01, Herr

På förhand en tuff match men efter tre raka segrar i serien åker vi upp till Åsa med stort självförtroende!

 

En matchbild som speglar sig lite som förväntat, Åsa äger mycket boll och vi som försvarar. Åsa spelar mycket boll sida till sida och får ibland tillfälle att komma runt på kanterna och slå något enstaka inlägg, men inget som blir farligt. 

 

Vi har en del farliga chanser där vi bryter oss loss men har inte marginalerna på vår sida. Efter 30 minuter kommer Axel Ekström loss på kanten och går förbi sin back och placerar säkert in bollen i bortre hörnet. 0-1 står sig till pausen och vi fortsätter visa att vi är defensivt starka. 

 

Andra halvlek fortsätter på samma sätt som första halvlek. Åsa har mycket boll i sin backlinje och spelar sida från sida och försöker överbelasta på kanterna. 

Mot slutet av matchen dribblar sig Rani fri och sätter bollen snett inåt bakåt där Axel bara behöver sätta dit foten och rulla in sitt andra mål för kvällen. 

 

0-2 blir slutresultatet och skrällen var ett faktum. 

 

En stark insats från hela truppen mot ett division 3-lag!

 

IF Centern går vidare till kvartsfinal i DM och kan där ställas mot lag som tex Falkenbergs FF, Tvååkers IF och Onsala. Lottningen sker på Tisdag. 

Dam
Referat: IF Centern - Getinge/Slöinge
Vinst för Damerna......och Herrarna
2023-04-30 17:34, Dam
Tv: Wilma Lindén & Isabelle Codrino, Mitten: Wilma och F14/15, Th: Fabian Ljung & Jesper Nilsson

Damlaget tog emot Getinge/Slöinge på Valborgsmässoafton. Solen sken och vinden blåste snålt. Spelet värmde inte i 1:a halvlek men efter förlösande 1-0 strax före paus höjde IFC allting en nivå i 2:a halvlek och vann med klara 4-1. 

IF Centern Football Camp
Sveriges Roligaste sommarjobb
2023-04-18 12:19, IF Centern Football Camp

Är du intresserad av att jobba för IF Centerns Football Camp i sommar? Även kallat Sveriges roligaste sommarjobb!

Under vecka 25-26 håller du i träningen för ungdomar mellan 7 & 13 år. 
Du ser till att deltagarna får den bästa veckan genom att vara glad, positiv, driven och bjuda på dig själv. Vi ser gärna att du kan jobba båda veckorna men är såklart även lite flexibla. 

I din ansökan skriver du namn, lag och vilken/vilka veckor du vill arbeta. Vi ser gärna att du skriver varför just du passar bra som ledare på Football Camp. 

Lämna din ansökan senast 23 maj – vi lämnar besked senast 31 maj

Välkommen att skicka din ansökan till mikael.johansson@ifcentern.se 

 

 

 

Dam
Referat: Ullareds IK - IF Centern
Premiärförlust för Damlaget
2023-04-17 06:34, Dam

Damerna åkte på söndagen till shoppingens förlovade land Ullared. Det var dock inte Gekås som var målet denna eftermiddag utan Hedevi IP för premiär i div.3 Halland. Några fynd gjorde Damerna inte men däremot så ”reade” man själv ut 3p till Ullareds IK.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
IF Centern Football Camp, 01/06 06-01 
U-lag Herr, 30/05 20:00 
Dam, 14/05 21:27