""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp

Sommarledigt på Kärlekens IP - Vi önskar en härlig sommar!
2024-07-07 12:23

Efter en, i vanlig ordning, låååång försäsong så trummade matchspelet igång löpande from april och framåt. I maj kom även sommarvädret och vad är då härligare än en fotbollskväll på Kärlekens IP!?

 

Veckorna 25 och 26 är två intensiva veckor där vi i vanlig ordning "rev av" både Midsommar och Footballcamp. Vi summerar vårsäsongen och tackar våra medlemmar, deltagare, besökare och sponsorer för en härlig vår och försommar.......

Herr
Referat: IF Centern - IFK Fjärås
Poängtapp för IFC Herr
2024-07-01 10:30, Herr
Matchens lirare; Gustav Nilsson IFC och William Berntsson Fjärås.

Herrarna tog emot IFK Fjärås söndags eftermiddagen och det blev en tuff match men där IFC ändå var närmast att bärga 3 pinnar. Nu blev det inte så då Fjärås lyckades peta in kulan i nätmaskorna i slutskedet.

Varmt välkomna till Midsommarfirande på Kärlekens IP
2024-06-14 10:00

Alla som vill och kan är varmt välkomna till IF Centerns Midsommarfirande på mysiga Kärlekens IP.

 

Vårt populära och traditionsenliga midsommarfirande går av stapeln som vanligt på midsommarafton och i år är det våra P09/10 och F10/11 lag som hjälper till vid firandet. 

 

 

Herr
Referat: IF Leikin - IF Centern
Axel Bom Bom Bom....IF Leikin-IF Centern 1-4!
2024-06-13 21:50, Herr

Jodå eller oj då vilket som duger gott när IFC Herr vinner seriefinalen, gladiatorkampen tillika Halmstadkampen övertygande mot Leikin på Hstd Arena. Matchen i matchen blev ingen match då Boom Boom Axel överglänste IF Leikins målspruta Haikel Kalboussi Galles. 

Herr
Referat: IF Leikin - IF Centern
Halmstadkampen i div.4 - Seriefinal mot IF Leikin
2024-06-12 23:16, Herr

Imorgon torsdag 13/6 spelar IFC Herr ett välkryddat derby mot IF Leikin. Det är inte bara välkryddat utan extra hett då det även är en tidig seriefinal.

Dam
Referat: Laholms FK  - IF Centern
Ett taggat IFC Dam gav första 3 poängaren
2024-06-08 20:10, Dam

ÄNTLIGEN så kom den efter ett antal uddamålsförluster och kryssade matcher. När den väl kom så var det ändå lika överraskande som oväntat mot tufft motstånd i form av Laholm FK på bortagräs. Vilken knall och så rättvist.......

Herr
Referat: IF Centern - Derome-Åskloster FF 
Klasskillnad och serieledning
2024-06-08 19:38, Herr
Matchens lirare - Jakob Antonsson, Derome/Åskloster; Axel Åkesson, IF Centern

Lördagen bjöd på IFC Herr mot Derome/Åskloster på Kärlekens IP. Stundtals regnigt och höstväder men det gör ju ingenting när herrarna är på sitt bästa spelhumör. 

Dam
Referat: IF Centern - IFK Fjärås 
Förlust för IFC Dam
2024-06-02 22:33, Dam

Damerna tog emot IFK Fjärås på söndag eftermiddag kl.14 i tryckande värme med hotande blixtar och dunder. Ovädret drog aldrig in men det Fjärås blixtrade till redan efter 4 min. 

Nyheter från våra lag