Samling:17:45
Robins ord efter segern mot Åsa!
2023-05-04 11:01

På förhand en tuff match men efter tre raka segrar i serien åker vi upp till Åsa med stort självförtroende!

En matchbild som speglar sig lite som förväntat, Åsa äger mycket boll och vi som försvarar. Åsa spelar mycket boll sida till sida och får ibland tillfälle att komma runt på kanterna och slå något enstaka inlägg, men inget som blir farligt.

Vi har en del farliga chanser där vi bryter oss loss men har inte marginalerna på vår sida. Efter 30 minuter kommer Axel Ekström loss på kanten och går förbi sin back och placerar säkert in bollen i bortre hörnet. 0-1 står sig till pausen och vi fortsätter visa att vi är defensivt starka.

Andra halvlek fortsätter på samma sätt som första halvlek. Åsa har mycket boll i sin backlinje och spelar sida från sida och försöker överbelasta på kanterna.

Mot slutet av matchen dribblar sig Rani fri och sätter bollen snett inåt bakåt där Axel bara behöver sätta dit foten och rulla in sitt andra mål för kvällen.

0-2 blir slutresultatet och skrällen var ett faktum.

En stark insats från hela truppen mot ett division 3-lag!

IF Centern går vidare till kvartsfinal i DM och kan där ställas mot lag som tex Falkenbergs FF, Tvååkers IF och Onsala. Lottningen sker på Tisdag.