""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp

TILLSAMMANS FÖR ETT BÄTTRE MATCHKLIMAT
2024-05-17 17:54

Helgen 18–19 maj kommer SvFF, distrikten och intresseorganisationerna SEF, EFD och Ettan kraftsamla för att på olika sätt manifestera för ett bättre matchklimat inom svensk fotboll.

Syftet är att gemensamt gå ihop och visa på att det är viktigt med ett bra klimat kring alla fotbollsplaner framåt.

 

Svensk fotboll strävar efter mer än bara segrar på planen. Fotbollen ska vara en plats för glädje och gemenskap. Det är när vi lyfter, stöttar och peppar varandra som vi når nya höjder tillsammans. Här finns ingen plats för hat, hot eller våld. Därför kraftsamlar nu den svenska fotbollsfamiljen den här helgen för ett bättre matchklimat! Och ännu bättre fotboll.

 

För att läsa mer gå in SVFF hemsida HÄR

IF Centern Football Camp
Snart stänger vi anmälan!
2024-05-13 12:00, IF Centern Football Camp

Nu är vi uppe i över 100 anmälda deltagare men vi har fortfarande platser kvar att fylla. Gör din anmälan nu innan alla platser blir upptagna!

 

Sista anmälningsdag 26/5

Herr
Referat: Lilla Träslövs FF - IF Centern
En karaktärsrik vinst för IFC Herr
2024-05-11 21:57, Herr

I fredags kväll var det återigen dags för IFC Herr att gå upp på scenen. I denna omgång var det L:a Träslöv som väntade och tog emot på Östervi IP (Varberg). En lurig match och motståndare efter IFC:s mycket fina inledning av seriespelet med raden 4-1-0 +8 och serieledning. 

Herr
Referat: IF Centern - Alets IK
IFC starkast i derbyt mot Alet
2024-05-02 21:59, Herr
IFC målskyttar Isak & Axel. Matchens lirare; Isak Persson, IFC & Emil Håkansson, Alet.

Med ett soligt Kärlekens IP, mycket publik och lokalderby var det upplagt för en rafflande tillställning. Så rafflande blev den dock inte även om den närmade sig något som kan likna spänning i 2:a halvlek. IFC neutraliserade effektivt Alet och spikade 3-0 innan Alet tilläts ta över bollinnehavet. 

Herr
Referat: IF Centern - Alets IK
Gameday och derbydags IFC - Alet torsdag 2/5 kl.18:30
2024-05-02 09:29, Herr
Bild från Hallandsposten - Isak Persson & axel Ekström

Etta och trea i skytteligan i division 5 i fjol. Nu har Axel Ekström, 20, och Isak Persson, 22, även skjutit IF Centern till serieledning i division 4 inför derbyt mot Alets IK – som HP direktsänder.
– Vi har bra sammanhållning och är ett jäkligt gott gäng. Det tar vi med oss på planen också och lirar bra fotboll, säger Axel Ekström. (text från Hallandsposten). 

 

 

Trevlig Valborg och städdag på IP!
2024-04-30 10:27

Vi ser fram emot härligt vår/sommar väder och önskar en riktigt trevlig Valborg!

 

Många träningar, matcher, cuper och andra aktiviteter stundar och sommaren är i antågande.

 

En av aktiviteterna är den årliga städdagen när vi pustar och fejar på IP och gör så fint vi bara kan. Vi hoppas så många som möjligt sluter upp med grästrimmers, högtryckstvätt, räfsor, spadar, häcksaxar och givetvis även arbetshandskar. Benskydd behövs inte denna dag........

 

Vi behöver även hjälp av händiga män och kvinnor för lite snickararbete i garaget och bygge av ny midsommarstång.

 

Städdag på Kärlekens IP lördag 11/5 kl.09:00, samling utanför klubban.

Vi hoppas på så stor uppslutning som möjligt av både vuxna (nödvändigt) och ungdomar. Kallelse skickas ut till samtliga medlemmar och bra om ni svarar på den + anger om ni kan bistå med att snickra lite enkel förvaring i garage och midsommarstång. 

 

Forza IFC!

 

Henrik Höjman

Ordf. IF Centern

Dam
Referat: IF Centern - Vinbergs IF 
Fortsatt tungt för Damerna
2024-04-26 22:30, Dam
Matchens lirare IFC; Tilde Lindén, Vinberg; Gyltene Ibishi

Det går fortsatt tungt för Damlaget i årets seriespel då man under fredagen inkasserade 3:e raka förlusten och återigen med 4 st insläppta mål. Vinberg kom på besök på Kärlekens IP och tog med sig en rättvis seger hem. 

Herr
Referat: BK Viljan - IF Centern
Andra raka för Herrarna
2024-04-26 21:52, Herr

Fredagskväll och busväder med regn och kyla. Vad gör man bäst då? Jo, åker till Fagervi  i Fagerhult och bärgar andra raka segern och serieledning i div.4 Halland.

Nyheter från våra lag
IF Centern Football Camp, 13/05 12:00 
F14-15, 05/05 16:12 
P12, 29/04 14:04