""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
F14/15

Målvaktsträning med gäst
2022-06-18 21:19
Malkolm Nilsson Säfqvist, till vardags målvakt i HBK, drillar tjejerna i F14/15 i målvaktsspel.

Tjejerna i F14/15 är med stormsteg på väg in i nästa spelform och vi har tjuvstartat med att spela med målvakt på träningarna. Därför bjöd vi ner en gäst som kunde hjälpa tjejerna att komma igång med målvaktsspelet.

 

Malkolm NIlsson Säfqvist är en riktig halmstadkille som har tillhört HBK:s seniortrupp under många år. Senaste åren har han dock blivit ordinarie och ifjol var han en av Allsvenskans bättre målvakter. Men "Malle" är inte bara en duktig målvakt, utan en väldigt snäll person som utan att blinka ställde upp när han fick frågan om han kunde drilla tjejerna i målvaktsspel under en träning.

 

Alla tjejer fick chansen att prova på och trots att många var lite tveksamma kring att slänga sig på marken så vågade alla och känslan var också att alla utvecklades under de 20 minuterna de fick med Malle. Tjejerna insåg både att de vågade och att de kunde, vilket är häftigt att se som tränare.

 

När tjejerna sedan kom tillbaka i den andra träningen och spelade match syntes det direkt att tjejerna hade snappat upp en hel del.

 

Malle var imponerad av tjejerna och tyckte de var både snälla, fokuserade och duktiga. Han tackade för att han fick komma och kommer gärna tillbaka en annan gång när det passar i schemat.

 

Vi tackar Malle och önskar honom och HBK stort lycka till i jakten på att ta tillbaka laget till Allsvenskan.


Nyhetsarkiv
Fin omstart i Harplinge2023-08-20 20:10
Maskot på HBK-Häcken!2023-05-08 07:52
Första cupen avklarad!2022-05-27 12:08