""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
F14/15

Spelsugna tjejer och grymma debutanter!
2023-09-10 16:37

Efter torsdagens träning - som var en av våra bästa träningar både fokusmässigt och rent fotbollstekniskt sedan tjejerna blev ett lag - var det med stora förhoppningar som vi gick ni i Leikin8:an sammandraget på Halmstad Arena i lördags.

 

Och de förhoppningarna infriades till stora delar. Tjejerna var fokuserade, kämpade stenhårt och höll humöret uppe i alla lägen. Det underlättas såklart av att det går bra rent resultatmässigt och där gjorde tjejerna mycket bra ifrån sig.

 

Tjejerna delades upp i två jämna lag och eftersom båda lagens matcher gick samtidigt fick vi ledare dela på oss. Att en av tjejerna som var med oss äldre ledare ställde frågan om vi inte kunde byta ledare efter första matchen - det får vi äldre helt enkelt hacka i oss...

 

Vi är återigen väldigt många i träning och som vill spela matcher. Den här gången bestod lagen av hela 10 spelare, vilket ställer till det lite i bytena och det hördes lite frustration över att man ville spela mer. Tyvärr finns det inte motstånd tillräckligt för att det ska bli hanterbart att ha tre lag i dessa sammandrag, så vi får hantera det så här tills vidare. Skönt ändå att det är många som är otåliga och vill ut och spela.

 

Ett litet speciellt omnämnande till Agnes F och Elin som är helt nya i laget och gjorde sina första två matcher, i varsitt lag. Båda kämpade på ruggigt bra och tog för sig direkt. Det är också kul att se vilket välkomnande gäng tjejerna är, för det känns som duon varit med oss sen start. Båda fick också kröna sina fina debuter med varsitt mål. Glädjande!

 

Nu återstår ett sammandrag, finalen av Leikin8:an som går i månadsskiftet, återigen på Halmstad Arena. Innan dess krigar vi vidare på träning.

 

Heja Centern!

 

  

 


Nyhetsarkiv
Premiär i OIS Miniserie2024-05-05 16:12
Fin omstart i Harplinge2023-08-20 20:10
Maskot på HBK-Häcken!2023-05-08 07:52
Första cupen avklarad!2022-05-27 12:08