""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
F14/15

Varmt sammandrag i Harplinge
2023-05-13 20:41

En handfull tjejer gjorde sina första 5-mot-5-matcher för livet så det var lite pirrigt i omklädningsrummet innan. Men det är skönt att kunna konstatera att det gick bra för alla och det var två lag som gjorde det här tillsammans.

 

Med i sammandraget var våra två lag, två lag från Astrio och två lag från HGH. Båda lagen fick spela två matcher. Den här gången blev matcherna mot Astrio lite väl tuffa efter 3x10 minuters spel medan det blev stora vinster mot ett väl kämpande HGH.

 

Senast vi hade sammandrag såg vi att tjejerna inte riktigt visste hur en hörna går till, varken defensivt eller offensivt, men det har vi tränat på ett par gånger och med lite påminnelse så trillade polletten ner. Första offensiva hörnan slutade till och med mål när Alva E hittade Inez som hade placerat sig smart i boxen och lyckades tråckla in bollen.

 

Det betyder att tjejerna lyssnar och tar till sig och det är såklart mycket glädjande. Ännu mer glädjande är att det är fortsatt oerhört bra stämning i laget. De lite mer erfarna tjejerna stöttade återigen de som var lite mer nervösa och man börjar också se att en del relationer börjar byggas som inte är naturliga (det vill säga att man är kompis från tidigare eller går i samma klass). Det kommer tjejerna ha stor nytta av, både nu och i framtiden.

 

Stort tack till alla som kom och tittade.


Nyhetsarkiv
Fin omstart i Harplinge2023-08-20 20:10
Maskot på HBK-Häcken!2023-05-08 07:52
Första cupen avklarad!2022-05-27 12:08