SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
F14/15

Maskot på HBK-Häcken!
2023-05-08 07:52

Taktik, överflyttningar, jobba för varandra och sånt - här har vi den riktiga anledningen till att HBK slog svenska mästarna BK Häcken hemma på Örjans vall med 1-0.  Magin från maskotarna!

 

Det var kul att se personalen i HBK häpna över hur många tjejerna var och hur många det var som var med runt laget. Det tyder på ett stort engagemang, både i truppen och bland er föräldrar. Stort tack för det.

 

Tjejerna samlades bakom huvudläktaren och fick sedan gå in. Vi upplevde truppen som mycket pirrig och det hanterar man som bekant annorlunda. Några blev tysta och satt lite för sig själv, med andra stimmade på.

 

Det var en liten utmaning att se till att få dem klädda, speciellt eftersom en hel del av kläderna var herr-S - men det gnälldes inte utan vi löste allting tillsammans. 

 

Sedan fick de gå ut i korridoren och göra high-five med alla spelarna när de kom in från omklädningsrummet. HBK:s legendariske sjukgymnast Simon Bakkiou hetsade igång dem så att tjejerna slog alla tiders och hela världens decibelrekord medan ledarna stod och skrattade med pekfingrarna i öronen. Det var också en upplevelse!

 

Sedan var det dags att gå in igen, med nya toalettbesök, innan det drog ihop sig till samling i spelartunneln. Spelarna är mycket vana vid att gå in med barn och det var en hel del lugnande ord innan ett sista djupt andetag och inmarsch. Allting gick mycket bra, tjejerna bytte om snabbt och effektivt och fick sedan se HBK vinna med 1-0.

 

En toppendag!