""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
Dam

BK Astrio
0 - 3
IF Centern
BK Astrio0 - 3IF Centern

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 27 juni, 19:00
Plats:Övrigt (bortamatch)
Damerna klara för DM-final!
2019-06-27 22:03
Glada tjejer efter den övertygande segern mot Astrio.

Efter 3-0 mot Astrio på natursköna Hallägra är damerna i DM-final. Tilda Boqvist blev stor segerorganisatör med två mål.

Det var en härlig varm och solig fotbollskväll och IFC var på hugget. Redan efter sju minuter kunde Tilda Boqvist göra 1-0 med ett skott från straffområdeslinjen. Kanske borde IFC gjort något mål till i första halvlek, spelövertaget var kompakt och vi hade flera fina chanser, bl a ett par frilägen efter fina kombinationer. Någon på läktaren påstod att bollinnehavet var 90-10 till IFC i första halvlek, men det var kanske lite överdrivet.

 

I början av andra halvlek fortsatte IFC med fina kombinationer och kom fram i nya fina lägen. Tilda Boqvists 2-0 på ett nytt distinkt skott var helt rättvist. IFC var nära med ytterligare ett par frilägen innan Vickan i slutet kunde göra 3-0 med ett listigt skott. Det var den tredje raka vinsten för ett lag som bara blivit bättre och bättre under säsongen.


Det blir alltså DM-final för IFC. Det är ännu inte klart vilka vi får möta. Det får vi veta först den 30 juli då Valinge/Derome möter Halmia i den andra semifinalen.


<< Tillbaka