Dam

Inställd match på IP lördag 2/9.
2017-09-02 10:56
Glada tjejer inför årets säsong
Dagens match mellan IF Centern och Billesholm ställs in. Det är Billesholms som inte har möjlighet att spela. I dagsläget vet vi inte om eller när matchen spelas. Däremot spelas det annan finfotboll på IP idag i Klass 1 Damer mellan IF Centern U och Trönninge IF. Denna match går av stapeln kl 13:00. Välkomna
Hösten har startat med ömsom "Coca cola" och ömsom vatten för våra damlag. Representantionslaget har 2 förluster, en oavgjord och senaste matchen mot Västra Karup slutade med vinst. Laget har en placering i nedre delen av tabellen och ska i sämsta fall behålla den platsen. Utvecklingslaget började höstsäsongen lite trevande med två förluster mot Tvååker/Galtabäck samt Valinge IF/Derome men visade att vi är tillbaka på banan med vinst i senaste matchen mot Lilla Träslövs FF med 6-0. Detta trots att de första 20 minuterna av matchen blev deras uppvärmning då långa köer på E:6 an innebar en sen ankomst. Bra jobbat tjejer:).

I årets DM-finaler var IF Centern dam välrepresenterat med tre lag som kvalificerat sig och där ett av lagen gick hela vägen. Det var F-16 som vann sin match och det är IF Centern som representerar Halland i SM. Vi bugar och applåderar för dessa duktiga tjejer. F-15 fick se sig besegrade av Astrio i finalen och F-18 besegrades efter en lång match av Tölö IF. Vi hade bucklan i vår hand efter första halvlek, men uttrycket bollen är rund, speglar matchbilden, där vi leder efter första halvlek med 4-1 och slutresultatet är 10-11. Tölö åt sig in i matchen och efter full tid var det 4-4. Förlängningen var mållös och DM-finalen avgjordes på straffar.

Vi kommer tillbaka och ser fram emot en spännande höstsäsong och fler 3-poängare i våra serier.