Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till P11
Välkommen till IF Centerns P11. 

Under våren 2019 tränar vi utomhus på Stenstorpsplanen (bakom skolan) på tisdagar mellan kl 18-19.15.

Vi välkomnar alla spelare som vill vara med oss, gamla som nya. Det spelar ingen roll när på året man vill ansluta. Är ni nyfikna på att prova på att träna med laget så hör av er till någon av ledarna, se kontaktuppgifter under "Truppen" i vänstermenyn. 

Välkomna!
X-tra träning på lördag 24/8
2019-08-20 15:24
På lördag 24/8 är det IF Centern dagen nere på Ip där föreningen visar upp sin verksamhet. Vi har fått frågan om vi vill vara med och tackat ja till detta. Vi kommer därför att lägga in en x-tra träning för de som vill och är hemma på lördag.
Vi ses 10.30 på konstgräset och kör en timme till 11.30. Sen kan man gå och kolla när Centerns herrar spelar match kl 12.

För mer info se hemsidan för föreningen.

Mvh Ledarna
Träning på tisdag 6 aug.
2019-08-04 18:53
Hej på er!

Hoppas att alla har haft en bra sommar och är sugna på fotboll igen.
Vi kör igång nu på tisdag dvs den 6 aug. Samma tid 18.00 och samma plan (Stenstorp) som vanligt.

Boka redan nu in lördag den 17 aug för höstens första poolspel. Separat kallelse kommer. 

Väl mött!

mvh Ledarna
Sista träningen innan sommarlovet.
2019-06-17 22:35
I morgon kör vi sista träningen innan vi tar ett välförtjänt uppehåll. Samma tid och plats som vanligt så klart. 

Många av killarna kommer att delta i Centerns fotbollskola v26. Jättekul och nyttigt att få träna med andra ledare och kompisar. Det går nog fortfarande att anmäla sig om man ännu inte gjort det. Kolla hemsidan för info eller maila kansliet.

Vilken fin vårsäsong killarna har gjort i poolspelet och som de har utvecklats. Jättekul att se alla framsteg som killarna gör. Vi har dessutom hunnit med både att vara maskotar till HBK, tittat på HBK-Öster samt sprungit Hinderbana på Tylösand utöver att spela och träna fotboll.

Boka redan nu in helgen v33, v35, v37 och lördag 21 sep i v38. Dessa helger är det poolspel omgång 5-8. Om det är lördag eller söndag vet vi inte i nuläget, men återkommer så fort vi fått besked. v37 kommer vi att arrangera poolspel nere på Ip.

Som det ser ut nu kör vi igång med träningen som vanligt igen v 32, men håll utkik via mail, hemsidan eller i facebookgruppen för mer info.

Vi ledare vill också passa på att tacka er föräldrar för ert engagemang och er hjälp med diverse olika sysslor som vi behövt hjälp med.

Glöm inte att spela så mycket spontanfotboll ni bara kan under sommaren med era barn. Spela på stranden, eller uppmuntra de att gå ner till Ip med några kompisar eller med familjen. 

Med önskan om en härlig skön sommar.

mvh Ledarna
Cup Halmstad + poolspel 1/6
2019-05-28 22:07
Hej!

Här kommer lagen och lite info inför veckans matcher.

Vi börjar med Torsdagen då det är Cup Halmstad på Skedalaheds IP.

Samling 8.30

Matcher 9.00 SnFF, 10.00 mot Laholm och 11.00 Leikin.

I laget spelar: Milian, Ludvig, Isac, Olle, Leo, Vilmer, Elton, Mille och Malte.

Ledare: Piere och Jerker.

Det andra laget samlas 11.30.

Matcher 12.00 mot Unnaryd, 13.00 mot Snff och 14 mot Astrio

I laget spelar Vilgot, Emil, Helge, Wilton, Vinton, Otto, William H, Carl, Liam

Ledare: Ervin och Pelle

https://www.cupmate.nu/cup/snff-cup för mer info om cupen.

Ta med det ni brukar ha med, dvs skor, benskydd, vattenflaska, kläder efter väder och något att äta mellan matcherna. Godis väntar vi med tills efteråt!

På lördag så spelar vi på vår hemmaplan. 

Samling 9.15 nere på Ip. Vi har 2 lag igång samtidigt. Första match kl 10. Se bifogad fil med spelschema. Ett av lagen spelar på konstgräset och det andra på Stenstorp.

lag vit spelar: Carl, Helge, Milian, Vilgot, William H, Mille, Noel och Otto

och i lag blå spelar Malte, Vilmer, Elton, Leo, Isac, Olle, Wilton, Gustav och Liam.

Ledare för lagen är Jerker och Ervin. De kommer eventuellt att behöva lite assistans av någon av er föräldrar under matcherna med att "hålla koll på avbytarna" då de är ensamma.  

I övrigt vet jag att det kommer att behövas lite hjälp med kiosk och lite annat. Håll koll i Facebookgruppen om detta. 

Ha en bra kväll. Mvh Ledarna
facebookgrupp + poolspel
2019-05-10 23:08
Sicken härlig uppstart vi hade på poolspelet förra helgen. Bra spel, många mål framåt av många olika spelare, samt bra stämningen i lagen! Bra support från alla er föräldrar och andra anhöriga oxå. Låt oss fortsätta med denna positiva stämningen där vi uppmuntrar våra killar positivt. Kul var det oxå i maskotbranschen på Örjansvall på söndagen. Många nervösa killar som fick en riktigt fin upplevelse, Vi hoppas alla andra som var där och kikade på matchen oxå fick det. Eller, så mycket kikande på matchen var det kanske inte. Mer längtan efter paus så man fick gå till kiosken och köpa något! Hoppas vi får möjlighet att göra detta igen och att flera får chansen att vara med!
 
Mycket fotboll är det och kommer att bli!

Den 18 maj är det nästa omgång av poolspelet. Svara på kallelsen som ni har fått.
På Kristi Himmelsfärdsdag den 30 maj spelar vi Cup Halmstad i Snöstorp. det är den cupen vi varit med på tidigare. (Separat kallelse kommer) Lördag/Söndag (helgen v22) arrangerar vi poolspel. Just nu oklart vilken dag, men vi återkommer i början av nästa vecka om dag, vi siktar på lördag, men inte helt klart! Vi har några intresseanmälningar om att fixa kiosken. Hoppas att fler kan tänka ställa sig att ställa upp och hjälpa till!

Timy har startat en facebookgrupp. Har man ännu inte gått med i denna så sök på If Centern P11 och ansök om att gå med. Här kan ni dela bilder, och kommunicera med varandra.  Här finns info om Timys familje OCR-race som han kör på Tylösand. Det vore kul om så många som möjligt kan vara med!

Vi behöver hjälp med tvätt av matchkläderna efter matcherna! Alla får räkna med en gång! Skissar på en lista! Isac, Malte och Eltons föräldrar är redan klara med uppdraget. Återkommer!

Ps: Påminner om IF Centerns fotbollsskola v 26 för er som har möjlighet. 

Mvh Ledarna
Info inför lördagen + gott och blandat.
2019-05-01 19:36

Hej på er. Hoppas ni haft en bra Valborg och 1maj!

 Här följer info inför lördagen samt en hel del annat.

 I Lag vit spelar: Vilmer, Olle, Noel, Leo, Vilgot, Malte, Gustav, Helge, Carl, 
William S, Melker. Coacher: Ervin och Pelle

 Match 1 mot Vapnö kl 10-10.30 . Match 2 mot Hylte 11-11.30. Match 3 mot Leikin 12-12.30. Alla matcher går på Plan 3

 Samling 9.00 vid kombihallen

 I Lag blå spelar Emil, Ludde, Vinton, Wilton, Otto, Milian, Ebbe, Elton, William H, Isac och Liam. Coacher Pelle och Jerker.

 Match 1 mot VGLT 14-14.30. Match 2 mot Hylte 15-15.30, Match 3 mot Laholm 16-16.30

 Samling 13.00 vid kombihallen

 Medtag fotbollskor, benskydd, vattenflaska, kläder efter väder samt något att äta på mellan matcherna vid behov. Då det ska bli lite sämre väder på lördag är det viktigt att kunna klä sig varmt mellan matcherna.

 OBS: Vid sent återbud så sms:a Pelle på 0733-127755.

 Boka redan nu in följande helger för poolspel till våren. Vi vet inte exakt datum och tid ännu men enligt schemat så är det planerat till helgen v20, helgen v22 samt helgen v24. Så fort vi vet skickar vi ut kallelse. Tänk på att svara på den så fort som möjligt.

 Vi kommer att ansvara för poolspel helgen v22. Vi behöver därför hjälp av er föräldrar med att ansvara för inköp till kiosken samt försäljning under poolspelet. Pengarna vi tjänar in går till P11s lagkassa. Vi se gärna att några tar på sig detta. Vi ledare har inte möjlighet att även ansvara för kioskverksamhet. Maila Pelle vid intresse.

 Facebookgrupp. Timy håller på att starta upp en facebookgrupp för p11. I den kan ni föräldrar lättare kommunicera med varandra. T.ex byta tider mm.

Vi har också ansvar för entré, kiosk och bollkalle under Herr och Damlagets matcher. (Se tidigare mail från IF Centern där ni informerades om detta) P11 ansvarar för 3 tillfällen. 25/5 då Damlaget möter Astrio kl. 14. 10/8 då herrarna spelar kl. 13 och 29/9 då Herrarna spelar kl. 13. För att underlätta administrationen runt detta har vi delat in er i 3 grupper. Grupp 1 ansvarar för första tillfället o.s.v. Kan man av någon anledning inte så ansvar man själv för att byta tillfälle med någon annan.

 Grupp 1 ansvarar för 25/5.   Carl, Ebbe, Elton, Otto, Gustav, Helge, Isac, Leo

 Grupp 2 ansvarar för 10/8. Liam, Ludvig, Malte, Melker, Milian, Mille, Noel, Olle

 Grupp 3 ansvarar för 29/9   Emil, Vilgot, William H, William S, Vinton, Vilmer, Wilton.

 Ps: Glöm inte bort matchen mellan HBK-Öster på söndag. Samling 16.40 för bollkallarna och 17 för de som ska titta. En förälder per barn ska gå med.

Mvh Ledarna.

Träningen tidigarelagd på Valborgsmässoafton.
2019-04-25 10:21
Hej!

Vi tränar som vanligt på tisdag (valborgsmässoafton), men vi kör mellan 17-18 istället. Samma plan som tidigare. 

Mvh Ledarna.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Centern, 14/09 19:46 
IF Centern, 18/08 13:59 
IF Centern, 04/08 20:14 
IF Centern, 27/07 14:57 
IF Centern, 15/05 11:20