Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till P11
Välkommen till IF Centerns P11. 

Under våren 2019 tränar vi utomhus på Stenstorpsplanen (bakom skolan) på tisdagar mellan kl 18-19.15.

Vi välkomnar alla spelare som vill vara med oss, gamla som nya. Det spelar ingen roll när på året man vill ansluta. Är ni nyfikna på att prova på att träna med laget så hör av er till någon av ledarna, se kontaktuppgifter under "Truppen" i vänstermenyn. 

Välkomna!
Bingolotter uppesittarkvällen!
2019-11-18 08:39
Bingolotter kommer att delas ut på träningen den 23 nov alternativt på poolspelet den 30 nov.

Swisha till Pelle på 0733-127755 50kr/lott. Alla lotter vi säljer utöver 4st kommer att tillfalla lagkassan.

Info om träningarna v43 och v44
2019-10-24 20:26
På lördag 26 okt tränar vi som vanligt på konstgräset kl 9. Den 2 nov (höstlovet) är det ingen träning pga vi ledare är upptagna med annat.

Vi återkommer med kallelse och mer info om inomhusmatcherna söndagen den 17 nov lite längre fram.

Vi önskar er alla ett härligt höstlov!

mvh Ledarna
Info inför hösten.
2019-09-27 21:20
Hej på er!

Poolspelet avslutades förra helgen på Sannarp och under de 8 omgångarna vi har spelat så har killarna presterat jättebra. Vi ledare är supernöjda över killarnas utveckling och insats. X-tra kul tycker vi ledare det är när vi i IF Centern får beröm av andra lags ledare och anhöriga för olika saker. 

Halmstad kommun stänger alla gräsplaner 1 okt. Det innebär att det inte är någon mer träning på gräs. Så ingen träning på tisdag 1 okt. Under okt och nov kommer vi att träna på lördagar mellan kl 9-10.15 på konstgräsplanen nere på IP. Start lördag den 5 okt. Vi är medvetna om att vädret är nyckfullt och ber er föräldrar ha lite koll på vad väderleken visar och klä era barn utefter det. Vi planerar att sedan träna söndagar mellan kl 10.30-12 inomhus i Furulundshallen, men när detta startar återkommer vi om.

På söndag har vi ett sista åtagande. Vi ska vara bollkallar mm under en senior match. Herrlaget möter HÅFF kl 13.  Hoppas ni har koll på det. Enligt tidigare utskick är det Emil, Vilgot, William H, William S, Vinton, Vilmer, Wilton, men vi vet att byten har skett pga olika anledningar. Hoppas ni har koll på detta. Ni kan väl höras i facebookgruppen om ansvarsfördelning. 

Vi ledare önskar att ni redan nu bokar in lördagen den 16 nov. Då kommer vi att köra en träning i Wapnö grustag. Mer info kommer!

Ha en fortsatt bra fredag kväll!
mvh Ledarna
X-tra träning på lördag 24/8
2019-08-20 15:24
På lördag 24/8 är det IF Centern dagen nere på Ip där föreningen visar upp sin verksamhet. Vi har fått frågan om vi vill vara med och tackat ja till detta. Vi kommer därför att lägga in en x-tra träning för de som vill och är hemma på lördag.
Vi ses 10.30 på konstgräset och kör en timme till 11.30. Sen kan man gå och kolla när Centerns herrar spelar match kl 12.

För mer info se hemsidan för föreningen.

Mvh Ledarna
Träning på tisdag 6 aug.
2019-08-04 18:53
Hej på er!

Hoppas att alla har haft en bra sommar och är sugna på fotboll igen.
Vi kör igång nu på tisdag dvs den 6 aug. Samma tid 18.00 och samma plan (Stenstorp) som vanligt.

Boka redan nu in lördag den 17 aug för höstens första poolspel. Separat kallelse kommer. 

Väl mött!

mvh Ledarna
Sista träningen innan sommarlovet.
2019-06-17 22:35
I morgon kör vi sista träningen innan vi tar ett välförtjänt uppehåll. Samma tid och plats som vanligt så klart. 

Många av killarna kommer att delta i Centerns fotbollskola v26. Jättekul och nyttigt att få träna med andra ledare och kompisar. Det går nog fortfarande att anmäla sig om man ännu inte gjort det. Kolla hemsidan för info eller maila kansliet.

Vilken fin vårsäsong killarna har gjort i poolspelet och som de har utvecklats. Jättekul att se alla framsteg som killarna gör. Vi har dessutom hunnit med både att vara maskotar till HBK, tittat på HBK-Öster samt sprungit Hinderbana på Tylösand utöver att spela och träna fotboll.

Boka redan nu in helgen v33, v35, v37 och lördag 21 sep i v38. Dessa helger är det poolspel omgång 5-8. Om det är lördag eller söndag vet vi inte i nuläget, men återkommer så fort vi fått besked. v37 kommer vi att arrangera poolspel nere på Ip.

Som det ser ut nu kör vi igång med träningen som vanligt igen v 32, men håll utkik via mail, hemsidan eller i facebookgruppen för mer info.

Vi ledare vill också passa på att tacka er föräldrar för ert engagemang och er hjälp med diverse olika sysslor som vi behövt hjälp med.

Glöm inte att spela så mycket spontanfotboll ni bara kan under sommaren med era barn. Spela på stranden, eller uppmuntra de att gå ner till Ip med några kompisar eller med familjen. 

Med önskan om en härlig skön sommar.

mvh Ledarna
Cup Halmstad + poolspel 1/6
2019-05-28 22:07
Hej!

Här kommer lagen och lite info inför veckans matcher.

Vi börjar med Torsdagen då det är Cup Halmstad på Skedalaheds IP.

Samling 8.30

Matcher 9.00 SnFF, 10.00 mot Laholm och 11.00 Leikin.

I laget spelar: Milian, Ludvig, Isac, Olle, Leo, Vilmer, Elton, Mille och Malte.

Ledare: Piere och Jerker.

Det andra laget samlas 11.30.

Matcher 12.00 mot Unnaryd, 13.00 mot Snff och 14 mot Astrio

I laget spelar Vilgot, Emil, Helge, Wilton, Vinton, Otto, William H, Carl, Liam

Ledare: Ervin och Pelle

https://www.cupmate.nu/cup/snff-cup för mer info om cupen.

Ta med det ni brukar ha med, dvs skor, benskydd, vattenflaska, kläder efter väder och något att äta mellan matcherna. Godis väntar vi med tills efteråt!

På lördag så spelar vi på vår hemmaplan. 

Samling 9.15 nere på Ip. Vi har 2 lag igång samtidigt. Första match kl 10. Se bifogad fil med spelschema. Ett av lagen spelar på konstgräset och det andra på Stenstorp.

lag vit spelar: Carl, Helge, Milian, Vilgot, William H, Mille, Noel och Otto

och i lag blå spelar Malte, Vilmer, Elton, Leo, Isac, Olle, Wilton, Gustav och Liam.

Ledare för lagen är Jerker och Ervin. De kommer eventuellt att behöva lite assistans av någon av er föräldrar under matcherna med att "hålla koll på avbytarna" då de är ensamma.  

I övrigt vet jag att det kommer att behövas lite hjälp med kiosk och lite annat. Håll koll i Facebookgruppen om detta. 

Ha en bra kväll. Mvh Ledarna