Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till P11
Välkommen till IF Centerns P11. 

Under april-sep 2020 tränar vi utomhus på tisdagar mellan kl 17.00-18.30 på konstgräset, och på fredagar mellan 16.30-18 på Stenstorpsplanen.

Vi välkomnar alla spelare som vill vara med oss, gamla som nya. Det spelar ingen roll när på året man vill ansluta. Är ni nyfikna på att prova på att träna med laget så hör av er till någon av ledarna, se kontaktuppgifter under "Truppen" i vänstermenyn. 

Välkomna!
Sommarlov
2020-06-23 08:37
Från och med midsommar t.o.m v32 har p11 sommarlov från fotbollen.
Håll utkik när vi drar igång igen.

Glad sommar.

mvh Ledarna
Matcher tisdag och fredag v23
2020-06-02 09:24
Hej.

Följande killar kan göra sig beredda för spel i morgon tisdag.

William H, Isac, Emil, Millian, Carl, Noel, Mille, Måns, Otto, Vinton, Winston, Ebbe.

Vi kommer att spela 2 matcher mot Oskarström. Då det första gänget spelar, så tränar de andra som vanligt. Då det andra laget spelar, så tränar det första. Oskarströms killar som inte spelar kommer också att vara med oss på träningen. De får troligtvis inte ihop 2 fulla lag därav detta upplägg.

Samling som vanligt 17.00 på konstgräset för alla. Alla killar tränar gemensamt till 17.30 då första matchen börjar. Samma outfit som tidigare gäller. Blåa strumpor samt svarta/blåa shorts. Matchtröjor får ni av oss.

Övriga killar dvs Leo F, Aron, Helge, Ludde, Malte, Melker, Mio, Vilgot, Vilmer, William S, Liam, Wilton kommer spela på fredag mot Astrio och då tränar de övriga. Samling 16.30 på Stenstorp för alla som vanligt. Samma klädsel som vanligt.

Hoppas ni hängde med i alla svängar :)

Som vanligt gäller Inga föräldrar. Ni börjar nog kunna detta nu.
Gott och blandat
2020-05-20 21:19

All heder åt killarna för tisdagens matcher. Snacket gick innan att ""vi kommer att få storstryk", ""de är stora", "de är så kaxiga" mm. Det visade sig bli en bra värdemätare för killarna där de såg att inget att ovanstående stämde. Bra stämning och jämna matcher och vi visade att vi stod upp bra mot Hbk. Vår allmänna uppfattning var att killarna gick därifrån stärkta. Det var inte så farligt som de trodde att möta Hbk. 

Fredagens träning flyttas. Vi kör kl 10-11.30 på konstgräset. Vi är fullkomligt medvetna om att en del av era barn kanske har fritids denna dag och inte kan delta på träningen. Kanske går det att lösa på något smidigt sätt med samkörning o.s.v, men vi ledare resonerade så att det var till övervägande del positivt att träna på förmiddagen än på kvällen, pga klämdag o.s.v. Hoppas ni har förståelse för detta och att så många möjligt kan komma. Plats: Konstgräset.

Boka redan nu in lördag den 30/5 för matcher mot Astrio. Vi kommer även möta Oskarström på vår träningstid tis 2 juni och returmöte mot Astrio fredag  5/6 på vår träningstid. Kallelser kommer när vi vet mer om tider. 

Vi fick mail från föreningen om en uppmaning till er som inte betalt medlemsavgift för 2020 att göra det omgående. Mail ska ha skickats ut med faktura. Kolla i er mailkorg för detta. Det är viktigt, bland annat ur försäkringssynpunkt vid matcher och träningar. Hör av er till oss ledare om ni är osäkra på om ni betalt eller inte.

Ha en bra onsdagskväll.

Blandad info.
2020-05-14 20:18
Hej på er! Här kommer lite info.

1. Vi har fått besked om att det inte blir något poolspel under våren. Poolspelet beräknas starta v 32 och då i 3-lags grupper. Därför försöker vi få till lite träningsmatcher under våren mot olika lag. Det kan därför bli lite kort framförhållning. Redan på tisdag kommer vi att möta Hbk på konstgräset. Svara på separat kallelse som kommer strax. Vi kommer att ha liknade upplägg som tidigare. 2 lag kommer att spela mellan 16.30-17.30 och ett lag 17.30-18.30. Hoppas att 16.30 är ok. Obs: Inga föräldrar får närvara, Hbk går ut med samma info.

2. Gå gärna in och anmäl era barn till if centerns sommarfotbollsskola. Se info på hemsidan.

3. Mer träningsmatcher kommer att tillkomma. Vi lägger ut så fort vi spikat datum. Tänk på att svara snabbt på kallelserna när de kommer.
 

Ingen träning idag 14/4
2020-04-14 14:43
Hej! Hoppas ni haft en bra påsk. Kommunen har skjutit på gräspremiären en vecka, så därför blir det ingen träning idag 14/4. Vi har hittat en tid på söndag kl 9-10.30 på konstgräset. Från och med nästa vecka blir det träning på gräs.

Vi ber om ursäkt för detta sena besked. 

Mvh Ledarna.
28/3 träning kl 9
2020-03-27 14:24

 Vi har nu lyckats boka tid på konstgräset. Det blir samma tid och dag som förra veckan, dvs lördag kl 9.00. Om det finns möjlighet så kommer vi att köra lite längre. Vår bokning sträcker sig bara till kl 10, men vi kör eventuellt lite längre. Dock ej längre än till 10.30, men detta håller vi lite öppet i nuläget. Beror på om det är match efter och vilken storlek på planen de behöver osv. Samma förhållningssätt som tidigare gällande sjukdom/symptom gäller så klart. Uppdatera är på centerns hemsida vid behov. 

mvh ledarna! 

Uteträning på Lördag
2020-03-19 22:11
Vi har fått tid på konstgräset på Kärlekens IP mellan kl 9-10 på lördag.
De som är friska och sugna att spela fotboll är välkomna då. Kläder efter väder! Samma förhållningssätt som tidigare gäller runt förkylning, sjukdom mm. 
Håll er uppdaterade enligt Centerns hemsida.