Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Seger mot Skrea.
2019-06-03 12:45
En stark laginsats gav oss segern mot Skrea, alla tog sitt ansvar och gjorde jobbet som krävdes och löpte de där extra meterna som gör att vi är ett lag att räkna med vid våra allra bästa stunder.
Ett stabilt försvarspel och tighta lagdelar matchen igenom gör att Skrea inte kan skapa de där riktigt bra chanserna förutom vid fasta situationer. 
En bra offensiv och storspelande Beike i målet med en straffräddning i min 85 gör att vi tar vår tredje raka seger.
Match redan tisdag igen i ett derby mot Sperlingsholm, kan vi plocka fram det hårda jobbet då också.
 
Ännu en seger i ett Derby!
2019-05-13 09:41
Återigen stod vi som vinnare i ett lokalt derby där Halmia Academy denna gången stod för motståndet.
Vi inledde väldigt starkt och aggressivt med högt tempo där vi redan efter 12 minuter ledde med 2-0, först ett inspel från Felix P som via ett ben letade sig in i mål och sen skulle han även på egen han sätta dit 2-0.
Halmia jobbade sig in i matchen och skulle via en frisparks retur reducera till 1-2.
Men mellan minut 28 och 33 skulle vi på Liverpool maner döda matchen genom ett straffmål av Wilson och genom en fantastisk omställning av Calle G döda matchen genom att göra både 3-2 och 4-2.
Därefter visade vi på stabilt spel och framförallt i ett högt tempo.
Slutresultat 6-2 där även sista två målen gjordes av Calle G som visar med sin ledarinställning att det är han som ska föra oss uppåt i tabellen.
Vinst mot Alet!
2019-05-13 09:33
Bland årets bästa match gör vi mot topptippade Alet och när det som mest behövdes, inte bara för ställningen i serien utan även för den mentala biten där träningarna i veckan blir mycket roligare.
En stark insats defensivt från anfallarna till försvaret där man vågade hålla uppe spelet högt i plan samtidigt som anfallarna jobbade väldigt hårt i pressen. 
En väldigt stabil laginsats där även avbytarna kom in och gjorde ett hårt jobb och visade att man vill vara med och slåss om startplatserna. 
B match mot Lilla Tjärby B (Borta)
2019-05-04 21:08
Måndagen den 6 maj.

Samling klockan 17:15 på IP.
Matchstart klockan 19:00 L:a Tjärby IP

Återbud meddelas Robban

D.Windahl
E.Jönne
M.Thorsson
P.Ekman
R.Medjed
S.Halling
S.Söderberg

A.Ekström
A.Karegren
B.Aladin
F.Andersson
H.Roy
J. Persson (mv)
M.Rasku
O.Szmidt

1-1 mot Sperlingsholm
2019-04-23 13:01
En rättvis poäng i derbyt mot Sperlingsholm, en jämn kamp där det egentligen inte skapades några större farliga lägen åt något av hållen.
Mycket kamp och många felpass i båda lagen där målen kom efter 90 spelade minuter.
Vi höjer oss något från premiären och tar upp kampen fysiskt men återigen är vi inte i närheten av vårt passningsspel som vi haft under vårsäsongen men det var framsteg på de svårspelade planerna.
Trots bara 1 poäng efter två spelade omgångar så ska det tilläggas att det är bästa starten under senaste fyra åren. 
Förlust i premiären!
2019-04-23 12:57
Rättvis förlust mot Böljan som var vassare i allt denna dag, vi var alldeles för ojämna i vår prestation och långt ifrån hur vi kan prestera när det stämmer för oss.
Böljan var helt enkelt mer beslutsamma att få med sig poängen där vi inte alls hade samma inställning och kvalite.
Vinst mot Ullared i DM!
2019-04-03 13:42
En väldigt stark insats både offensivt och defensivt från våra killar där vi defensivt var klockrena i både presspelet och i positionsspelet, från backlinjen till våra forwards var vi kompakta och tillät inte Ullared hitta farliga ytor, förutom våra mittbackar så springer våra andra spelare många antal meter denna match och i högt tempo.
Utan att dra för stora slutsatser om vad för lag Ullared hade och att de har premiär på fredag i seriespelet så kan man säga att många av våra killar kan mätas med deras uppställda lag för dagen.
Första 30 minuterna dominerade Ullared totalt där vi stack upp med några kontringar men låg hela tiden i rätt positioner, de tog även ledningen med ett drömmål där deras nummer 10 avslutar med en lobb över Beike, inget att göra åt, utan ett klass mål men efter målet började vi jobba oss in i matchen ännu mer och vågade ha boll mer och skapa lite längre anfall.
I andra halvlek börjar vi ta för oss ytterligare och skapa fler chanser i och med längre anfall samt mer tålamod.
Vi lyfter vårt spel mer och mer där vi många stunder står på deras planhalva för att i min 68 trycka dit bollen efter två returer. Mål från Markus Rasku, som tillhör vårt U-lag.
För stunden rätt jämn match, Ullared gör ett antal byten men de får inte riktigt kläm på oss utan vi fortsätter komma med anfall där båda våra ytterbackar trycker på från varsin kant både med inlägg och egna raider med instick och skott.
Samtidigt som vår erfarne mittfältare Sakac stundtals snurrar upp Ullareds mittfält ett antal gånger för att komma med instick och kreativa djupledsbollar.
Efter ett ribbskott av Jacob Borgstrand som studsade på linjen skulle vår egna unga förmåga Markus Rasku efter en lång löpning med boll och 3 Ullared spelare efter sig trycka dit bollen i bortre stolpen och avgöra matchen.

Finns inget annat än att säga att killarna gör ett fantastiskt jobb för varandra och  en taktiskt perfekt match, vilket leder in oss på att vi som ledare kan ställa ännu högre krav på de för nu vet vi vad de kan gå för.
Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 13/6 19:00
3 - 5  
Fre 7/6 19:00
0 - 2  
Tor 6/6 16:00
3 - 3  
Tis 4/6 19:00
3 - 1  
Mån 3/6 19:00
7 - 2  
Fre 31/5 19:00
2 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Centern, 14/06 07:37 
IF Centern, 15/05 11:20 
IF Centern, 08/03 11:20 
IF Centern, 17/02 22:52 
IF Centern, 06/02 15:03 
IF Centern, 01/10 19:22