Sommarfotbollsskolan 2018 är öppen
Huvudsponsor 2018
IF Centerns sommarfotbollskola är nu öppen för anmälan!

Läs mer och anmäl: Sommarfotbollsskolan

Väkomna!
Centern Cup 2018
2018-05-20 20:00
Hej alla glada fotbollsfantaster.

Nu har vi öppnat upp anmälan till årets stora cuphändelse, nämligen vår egen Centern Cup!
Vi jobbar i de olika arbetsgrupperna för att få ihop två riktigt härliga dagar med mycket kul och framförallt bra fotboll för ungdomarna.

Sprid gärna detta vidare till föreningar runt om så de kan lägga in detta i sina planeringar så vi fyller alla platser.

MVH
Cupledningen
Dam
Ett steg tillbaka på Glänninge Park
2018-05-20 19:19, Dam
Det var en rörig tillställning på Glänninge park där vi inte hittade varandra för att få igång passningsspelet.
Laholm fick sin revansch efter DM förlusten tidigare i vår. Centern kom aldrig upp i nivå i lördagens match som spelades på Glänninge Park och mot ett så fysiskt lag som Laholm så måste var och en ge 100%.
Straffade i Bua...
2018-05-19 07:51
På fredagskvällen sprang ett laddat A-lag ut på Västkustvägen i Bua med förhoppningen att ta andra raka vinsten på rad. Vi började matchen riktigt bra och Bua fick knappt låna bollen. Vi rullade boll och satte hög press men oskärpa/slarv i de sista avgörande momenten gjorde att vi inte riktigt fick några heta chanser. Sista passet hamnade på ett Buaben, vi om något tillslag för mycket eller så blev våra inspel lite för långa eller hamnade snett. De få gångerna Bua kom fram styrde vi undan farligheterna. Dock fick de två billiga frisparkar i farliga lägen. Den första slog de skyhögt över men den andra letade sig in i mål...
I paus kände vi att vi var mycket bättre och att vi skulle vända på underläget. Det gick sådär...Ett slar på offensiv planhalva gav Bua ett läge att kontra och 2 - 0 var ett faktum. 3 - 0 och 4 - 0 kom rask takt innan Bua satte 5 - 0 på straff. Mot slutet av matchen putsade pigge inhopparen Felix Persson till siffrorna med två snabba mål.
Den mindre smickrande trenden, där vi spelar en bra fotboll men blir brutalt straffade på våra egna misstag, håller alltså i sig. Nu blir det att gå ner i gruvan och göra ett riktigt grovjobb för att komma in på ett vinnande spår. Nu hjälps vi åt med det allihop! Vi har ett mycket bra lag med bra fotbollsspelare och ska definitivt inte ligga där vi ligger just nu. Nu vänder vi detta!!!
Dam
Derbyday=Funday=Winningday
2018-05-18 06:25, Dam
Full fart från Hanna Karlsson från start till slut och hon kramas om av lagkamraterna efter det härliga 1-0 målet
Efter två tunga förluster så visade IF Centerns damer var skåpet ska stå och det var Kvibille som fick ta emot revanschsugna tjejer som hade bestämt sig - idag är dagen.
Dam
Vicken vecka.....
2018-05-15 09:54, Dam
Tre matcher, tre målgörare, en som gjorde hattrick......
Vecka som varit var ingen bra vecka resultatmässigt för Centerns damer. Förlust mot HBK, oavgjort mot Laholm och storförlust mot Hittarp.
F03-04
Referat: Laholms FK - IF Centern
Seger i Laholm
2018-05-14 12:12, F03-04
Vårt segertåg fortsätter!! Söndagens match mot Laholm på Glänninge Park slutade med en 4-1-seger till Centerns hårda tjejer. 
IFC-Böljan 2-0
2018-05-11 22:08
Så kom den äntligen...Första segern för IFC Herr som efter en stabil laginsats slog IF Böljan med 2-0. 

Överlag en jämn match där IF Centern tog kommandot under första kvarten. Hemmalaget skapade ett par bra chanser men hade likt tidigare matcher svårt att omsätta målchanser till mål. Böljan växte in i matchen och var hela tiden farliga och visade upp ett vasst omställningsspel. Genom ett stabilt försvars- och målvaktsspel matchen igenom höll hemmalaget målet fritt från påhälsning.

IFC har visat sig starka i 2:a halvlek i flertalet matcher i år och så även i kvällens match. Skillnaden denna gång var att vi, förutom hålla nollan, till slut lyckades förvalta det övertag man hade sista 15-20 minuterna i mål framåt. Calle Gottfridsson inledde målskyttet i ca 75:e minuten genom att förvalta en tilldömd straffspark på bästa sätt i målvaktens högra hörn. Inhoppande Filip Håkansson satte 2:an i 85:e minuten genom en vacker lobb, fint framspelade av Niclas Taube.

En laginsats som smakar gott men värd att nämnas extra denna match är:
Hela backlinjen med försvarsgeneralen Oliwer Gedda i spetsen
Jacob Wulff - Stabilt målvaktsspel matchen igenom
Marcus Tullgren - Stabil på mitten mittfält matchen igenom
Victor Ivarsson - Idogt jobbande på höger mitt både framåt och bakåt
Nyheter från våra lag
F08-09, 22/05 07:38 
Dam, 18/05 06:25 
Dam, 15/05 09:54