Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vi gratulerar HBK till serieseger och den Allsvenska platsen!
2020-11-29 22:36
Vi höjer på hatten för HBK och gratulerar till seriesegern i Superettan och till den allsvenska platsen 2021. 

Äntligen har vi ett allsvenskt lag i Halmstad igen!

Välförtjänt efter formidabel avslutning av serien i en övrigt stabil säsong!

Covid-19 - uppdaterade Skärpta restriktioner
2020-11-27 15:38

FHM har den 24 november efter samråd med smittskyddsläkare och styrelsen i Region Halland tagit beslut om skärpta allmänna råd. Dessa är nu förlängda tom 13 december. För mer info om detta så klicka på länken.

SvFF har uppdaterat sina riktlinje. Följ nedanstående länk.

SvFF:s senaste uppdaterade riktlinjer från den 24 november

 ________________________________________________________________


Halland omfattas från och med 3:e november av Folkhälsomyndighetes "Skärpta Allmänna Råd". Råden gäller initialt till den 24:e november men kan komma att förlängas om så är nödvändigt.

Då föreningen följer de råd och direktiv som ges så får det även påverkan på den sportsliga verksamheten. I enlighet med de senaste direktiven så har styrelsen beslutat att;

- All verksamhet och aktiviteter ställs in för alla aktiva födda 2004 eller tidigare. Det innebär att samtliga träningar, matcher och andra aktiviteter är inställda med omedelbar verkan. 

- Barn & Ungdomar födda 2005 eller senare berörs inte utan tränar vidare som vanligt. Samtliga matcher är inställda tillsvidare. 

Viktigt dock att undvika fysisk kontakt utanför fotbollsplan. Försök även att undvika trängsel i och omkring planen/anläggningen.

- Inga sociala aktiviteter i form av möten, fester eller andra större sammankomster är tillåtna i de berörda åldersgrupperna dvs. födda 2004 eller tidigare. 

- Föreningen avråder generellt från sammankomster utöver träning/match oavsett åldersgrupp. 

- För de lag som har träning inomhus rekommenderar vi hämtning/lämning utanför berörd anläggning. Inga föräldrar är tillåtna att befinna sig inomhus i träningshallen. 

Läs mer om de skärpta råden via HFF:S hemsida eller via Folkhälsomyndighetens hemsida! 

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/november/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-jonkopings-lan-hallands-lan-och-orebro-lan/

http://halland.svenskfotboll.se/

Det är av största vikt att vi alla följer de direktiv och råd som ges så vi kan återgå till det normala så snart som möjligt!

//Styrelsen
Renovering av klubbhuset
2020-11-22 20:20
I samarbete med Halmstad Kommun så får vårt klubbhus nu en ansiktslyftning. 

Lokalen, kontoret och toaletten målas om och får nytt golv. 
Toalettdörren flyttas och ingång kommer framöver att ske från det nuvarande kontoret. Arbetet planeras att fortgå v.48 och v.49 innan det är klart. 

Vidare så planeras en mindre omändring i köket för att skapa mer yta och avställningsytor. 

Nästa steg blir att flytta in kontoret till nuvarande torkrummet. Omkl.3 är tänkt att byggas om till materialförråd, främst för seniorerna. Nuvarande tvättstuga förblir tvättstuga och torkrum då plats frigörs när nuvarande material flyttas till omkl.3. 

Det planeras nu även för att uppföra en inträdesbod vid ingången till Kärlekens IP.

/Styrelsen
Vi minns och sörjer Anders Rosén
2020-11-22 20:06
Halmstads förra kommunråd Anders Rosén avled söndagen den 15:e november. 

Vi har lärt känna Anders som en varm och social person med en stor portion medmänsklighet. I egenskap av politiker var Anders drivande när vi fick både konstgräs och nya omklädningsrum på Kärlekens IP. De tre senaste åren har Anders ställt upp som ordföranden vid föreningens årsmöten. Anders navigerande oss igenom mötena med en stor portion humor och professionalitet. Han var genuint intresserad och berättade gärna en och annan historia för mötesdeltagarna. 

Vi tar vara på våra ljusa minnen av Anders men det är med stor sorg vi kommer att sakna honom. Vi riktar våra varma tankar och många hjärtan till Anders familj!

/Henrik Höjman, Ordf. IF Centern
Dam
Nytt om damlaget
2020-10-14 11:02, Dam

Tränarna fortsätter och öppna träningar i november.

Dam
Referat: Ljungby IF - IF Centern
Meja och Malin frälste IFC i säsongens sista match
2020-10-04 19:48, Dam
Trötta och blöta men överlyckliga spelare jublar efter matchen.

Det satt hårt åt och det dröjde till säsongens sista minuter innan det var helt klart, men när domaren blåste av matchen stod vi där som vinnare och klara för div. 2 även nästa säsong.

F05-07
Seger i säsongsavslutningen för F05-07
2020-09-27 19:37, F05-07
Filippa Mårtensson och Alice Stierna saknas på bilden.
I ett härligt sommarväder avslutade F05-07 seriespelet för denna säsongen som minst sagt varit annorlunda. Tjejerna tog emot Våxtorp/Hasko och i en väl genomförd match med bra spel vann IFC med 7-0. 
Dam
Referat: IF Centern - Smålandsstenars GoIF
Äntligen vinst
2020-09-26 15:27, Dam
Glada spelare efter matchen

Efter stolpe ut stora delar av säsongen så blev det äntligen vinst i sexpoängsmatchen mot Smålandsstenar, men det satt hårt åt. Det krävdes ett konststycke av Jonna Andersson för att spräcka nollan.

Nyheter från våra lag
P08, 04/12 12:15 
F08-09, 12/11 21:25 
F05-07, 26/10 20:54 
Dam, 14/10 11:02 
F08-09, 11/10 17:03