Ny hemsida 2017!
DM Final 2016
Vi startar 2017 med ny hemsida. Alla aktuella uppgifter, kalendrar mm ska vara överförda från gamla sidan. Dock finns alltid den mänskliga faktorn. Kolla gamla sidan om ni är osäkra. Gamla hemsidan finns här.

Hiitar ni fel så anmäl dem till anders@rosentorp.nu eller kansli@ifcentern.se

Stadiumdagen 29/1
2017-01-11 20:37
Söndagen den 29/1 är det IF Centerns föreningsdag på Stadium. Då är det utprovning mm. för samtliga ungdomslag enligt bifogat schema. Läs här!


Samtliga medlemmar har 20 % rabatt på övrigt sortiment denna dag. Även seniorer är välkomna att shoppa tex skor och annat privat material.
Närvarorapportering
2017-01-11 11:28

OBS! Ingen närvarorapportering I IdrottOnline from 1/1-2017!IF Centerns damlag kan presentera ett antal nyförvärv
2016-12-16 21:29

Intresset för IF Centerns damlag är stort efter senaste tidens framgångar. Det är med stor glädje vi ser att spelare söker sig till oss. Det är både hemvändare och andra spelare med hög ambition för sin fotboll som kontaktat oss säger Björn Nilsson, som fortsätter som tränare för damlaget. Redan i höstas återvände Isabelle Olsson och Ebba Asplind från Halmia. Nu har ytterligare spelare återvänt ”hem” efter att ha provat på spel i Idrottssällskapet.


Tjejerna som återvänt är Caroline Lindau, en snabb spelare som främst spelat höger yttermittfältare. Emelie Lindau, kan spela på de flesta positioner och har många goda egenskaper. Clara Nilsson, ytterligare en snabb spelare med mycket energi. Från BK Astrio har vi fått Wilma Pfeiffer till oss. Wilma behärskar, även hon, flera olika positioner men var förra året med på Elitlägret som ytterback.


- Vi kommer testa Wilma i olika roller för att få ut maximalt av hennes egenskaper säger Björn. Tilde Persson är en tjej som varit besvärlig för oss att möta främst i Vinberg men nu, senast i Vessigebro/Ginsten. Därför är vi glada att nu ha henne i vårt lag. Tilde har bra tillslag med båda fötterna och har främst spelat på mittfältet. Det är även andra spelare på väg in och vi vässar en trupp som redan har oerhört mycket talang. Ja, vårt mål var främst att behålla stora delar av årets trupp och där har vi lyckats tämligen väl, säger Nilsson. Två tjejer har meddelat att de tar en paus från fotbollen men i övrigt behåller vi vår starka trupp. Majoriteten är föreningens F.00 som är förstärkta av spelare som är några år äldre. Även Centerns framgångsrika F.01 har spelare som knackar på dörren, där flera av dem var med och bidrog i div. 3 under året men var stommen i laget som vann div. 4. Det är en stor mängd spelare att hantera och vi håller som bäst på med att bygga planen för att samtliga ska få en bra utmaning för att utvecklas, både på och utanför plan, avslutar Björn Nilsson.


På ledarsidan har Centern också förstärkt. Jonas Skantz, som startade damlaget för några år sedan, återvänder. Vid sin sida har han Jonas Göransson, som tidigare varit engagerad i olika föreningar, senast målvaktstränare i Halmias herrlag. Göransson har även han ett förflutet som ledare i Centern. Roger Bengtsson kommer fungera som assisterande tränare till Björn och har tidigare varit ansvarig för F.01 och laget i division 4. Detta ger kontinuitet på ledarsidan där även Fredrik Andersson och Per Mandorf fortsätter som tidigare. Det finns även kvinnligt klokskap i gruppen genom Hanna Klingberg som fortsätter som damsektionens ordförande. Vi har även en tjej till, på väg in, som skall ansvara för administrativa uppgifter men vara nära truppen.


IF Centern Dam

Nyförvärv Herr inför 2017
2016-12-16 21:28
Silly season har minst sagt varit händelserik för IF Centerns herrar. Efter årets uttåg från div 4 (med 22 förluster på 22 matcher) var det nog många som undrade om Centern var ett sjunkande skepp. De som tvivlade får nu svar på tal att så inte är fallet. Efter hårt jobb från styrelse och ledarstab har vi nu fått in en ny huvudtränare i form av Ervin Ribic, som vi tror mycket på. Utöver en bra ledarstab har det även tillkommit spelare med både, spets, bredd och rutin. Under 2016 tunnades truppen ut en hel del vilket gjorde att de flesta A-lagsspelarna fick dubbla i stort sett varje vecka i B-laget. Så ska inte bli fallet 2017. Därför har vi plockat in inte mindre än 15 nya spelare som adderas till de redan lovande och unga killarna som valt att stanna kvar. Av dessa 15 spelare är hela 6 spelare f.d Centernspelare. En kortare presentation av de nya spelarna finner ni under rubriken ”Seniorer/Juniorer”.
Nyheter från våra lag
P05, 17/01 07:15 
P05, 17/01 07:12 
P08, 15/01 20:52 
P04, 13/01 19:05