SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp

Beredskap för uppskjuten Seriestart.
2021-04-12 19:06

Beredskap för uppskjuten seriestart för representations samt utvecklingslag Dam & Herr i Halland

 

Med hänvisning till de tagna beslut av SvFF styrelse rörande ”de lägre förbundsserierna” avses division 2-3 herrar och division 1 damer har HFF TK tagit följande beslut

 

HFF TK har beslutat att man ska agera om restriktionerna inte hävts per den 23 april och att starten

1 maj inte blir möjlig i de halländska serierna.

Seriespelet med dubbla möten ska i första hand värnas för representationslagen.

 

 HFF TK har beslutat att:

 

  • Om inte restriktionerna lättat senast 23 april skjuts seriestarten upp till 22-23 maj  för representationslagen samt utvecklingslagen.
  • Om inte restriktionerna lättat senast 10 maj skjuts seriestarten upp ytterligare, till 5-6 juni. Seriespelet genomförs då fortsatt med dubbelmöten, men enkelmöten i utvecklingsserierna.

De idag liggande spelprogram och tider kvarstår tills ny info om spelstart kommer från HFF: kansli.

Om restriktionerna kvarstår efter 10 maj återkommer HFF TK om det kan bli tvingande med enkelserie. Men som noterats ovan kommer dubbelmöten att värnas om för representationslagen så långt som TK anser det möjligt.

Uppdatering från Ordföranden.
2021-04-09 16:03

Ännu en försäsong är snart till ända när vi nu äntrar april månad. Hade allt varit normalt skulle seriespelet starta i mitten av april, framförallt för våra ”äldre” lag. Alla våra lag hade även spelat träningsmatcher påhejade av föräldrar, mor/farföräldrar, syskon och andra intresserade. Jag ser framför mig en solig vår/sommar kväll på IP, det är full aktivitet med träningar, en match som spelas på A-plan och mycket liv och rörelse runtomkring Kärlekens IP. En härlig bild att visualisera, som hjälper oss blicka framåt och som vi får plocka fram när det känns lite ”Corona motigt”. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att se saker och ting positivt och vara tacksamma för att vi åtminstone får träna. Fotbollen har trots allt kunnat bedriva sin verksamhet i relativt stor skala under rådande pandemi. Ännu viktigare är att vi tillsammans pushar och motiverar våra barn och ungdomar att hålla i och träna på så får vi hoppas att vi kan krydda vardagen med matcher och andra aktiviteter inom en snar framtid.

Rabatterat Gymkort
2021-03-25 19:31

Sedan en tid tillbaka erbjuder IF Centern tillsammans med Nordic Wellness ett rabatterat pris på gymkort. 

Samtliga ledare och spelare erbjuds att köpa ett Sverige + Årskort för bara 2095:- (ordinarie pris 5988:-) 

 

För att få ta del av erbjudandet skall medlemsavgiften vara betald. 

 

Anmäl dig genom att fylla i formuläret

 

 

 

 

 

 

2021-03-16 16:42
Köp ditt häfte hos IF Centern
2021-03-15 17:22

Du vet väl att du kan köpa idrottsrabatten hos oss och stötta IF Centern! 

 

Genom att köpa ett häfte av oss så stöder du inte bara IF Centern utan även dina lokala butiker! 

 

Häftet kostar bara 100:- och redan efter 1-2 användningar har häftet betalat av sig själv! 

 

Vill du köpa ett häfte till dig själv och ytterligare ett till någon i din närhet så kontatktar du Kansliet. Du kan välja att hämta häftet på Kärlekens IP eller så levererar vi det hem till dig.

 

Häftet finns även numera i telefonen som App. För att underlätta för er kan du därför maila Kansliet@ifcentern.se för att få din egna unika kod som gör att rabatten aktiveras i din App. 

 

Stötta IF Centern!

 

 

Uppskjuten seriestart för seniorlagen
2021-03-12 17:36

HFFs TK har den 9 mars tagit beslut om att flytta fram seriestarten för seniorlag till den 1 maj. Beslutet att ställa in 2021 års DM för seniorer har också tagits av TK vid samma möte.

Nytt startdatum för seriespel senior 2021 Hallands FF följer de av FHM och SvFF beslutade riktlinjerna och startar upp seriespelet för representationslag samt utvecklingslag för damer och herrar den 1 maj 2021.

 

Vi blickar framåt och hoppas på seriestart i maj för våra seniorer. 

Årsmöte 2021- Fortsatt stabilitet i föreningen
2021-02-27 18:00
Årsmötet 2021 för verksamhetsåret 2020 gick av stapeln 24:e februari. 
Covid-19 Uppdaterade Riktlinjer och Restriktioner! 26/2-21
2021-02-26 14:32

Det har kommit nya riktlinjer kring Covid-19 och dess restriktioner. Texten nedan är från SVFF. 

"Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddeladde igår utökade restriktioner med anledning av den ökande smittspridningen i samhället. För fotbollens del innebär detta att möjligheten för unga födda 2005 och senare att spela enstaka matcher försvinner. 

De nya restriktionerna gäller från och med måndagen den 1 mars. Folkhälsomyndigheten meddelade också att man arbetar med att skärpa reglerna för idrotten – alltså utöver de nu meddelade förändringarna för barn födda 2005 och tidigare. Vad detta kan innebära är ännu inte klart.

I samband med att de nya restriktionerna börjar gälla kommer Svenska Fotbollförbundet att uppdatera sina riktlinjer till svensk fotboll. Riktlinjerna kommer på sedvanligt vis att publiceras på svenskfotboll.se.

Smittläget i samhället är mycket utmanande och det är av yttersta vikt att samtliga berörda tar del av och följer riktlinjerna. Svensk fotboll har tagit ett stort ansvar för att förhindra smittspridning och bidra till att konsekvenserna av pandemin blir så hanterbara som möjligt – det måste vi fortsätta att göra."

Från Halmstad kommun kommuniceras följande. 

1. Från och med 27:e februari är alla träningsmatcher, tävlingsmatcher och internmatcher avbokade.

2. Detta gäller tills vidare, inget slutdatum är kommunicerat. Inledningsvis är ovanstående bokningar avbokade till 28:e mars. 

Förutom tävlingar bör idrotts-och fritidsverksamheter för barn och unga fortgå under förutsättningar att övriga föreskrifter och allmänna råd kan följas.

Vi uppmanar alla att följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och uppdateringar. Nyheter från våra lag
P08, 19/04 06:48 
Herr Junior, 17/04 11:00 
F08-09, 15/04 22:30 
P08, 07/04 10:22 
F05-07, 04/04 20:40