Dam

Första poängen i div 2 kom i lördags och det känns som att det kommer flera....
2017-04-30 11:03
Sandra gjorde ett fint jobb på topp och visst ser vårt äpple välvårdat ut denna lördageftermiddag.
Matchen i lördags var ett steg framåt in i division 2 och känslan av lite islossing kom lägligt denna vårhelg.
Starten på matchen var inte önskvärd med en tillbakapress som resulterade i 0-1 efter redan 17 minuter. Men vi lämnar det där och ser istället framåt där det roliga börjar när tjejerna äter sig in i matchen och visar Laholms FK att vi ska ge dem en match. Vi kämpar och sliter för varandra och det är en positiv energi vi ser på Kärlekens IP denna lördag. Spelarna som kommer in för att ta över stafettpinnen ser till att fylla på med ny positivism och energi och detta ger resultat. I 44:e minuten kommer 1-1 målet efter en fast situation och det är Hanna Skantz som är sist på bollen. Glädjeyra, både på och utanför plan, utbryter på Kärlekens IP.

I halvlek boostas tjejerna av varandra och av coacherna. ”Vi arbetar kollektivt och visar positiv energi och positiv energi smittar”. Tjejerna tycker att det känns bra på plan och den känslan behåller de när andra halvlek startar.

Spelet i andra halvlek är 50/50 Vi har flera bra chanser på fasta situationer, långskott utifrån och fint djupledsspel. Laholm har också en del chanser men Linas fina räddningar och samarbetet mellan henne och Alicia gör att Laholm inte gör fler mål.

Idag tar vi våra första poäng och det gör vi mot tabelltvåan! Idag är inställningen en viktig ingrediens i matchen som skapar kollektivet.

Idag vårdar vi vårt vackra, röda, putsade äpple genom kollektivet både på och utanför planen. Härligt att de tjejer som inte var med står och hejar vid sidan om med en lika positiv energi.

Men undertecknad saknade bara en sak Hanna S - Målgesten :) :) :).

Redigerat: Undertecknad missade tydligen denna och utlovat pris kommer Hanna S ;)