IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp

Vinst för IFC Herr mot Skuggan Bois
2020-02-15 16:24
IFC Herr segrade under lördagen (14/2) i årets 2:a träningsmatch mot div 6 laget Skuggan Bois. Resultattavlan visade 7-0 till IFC när domaren blåste av matchen.

Centern saknade ett par gubbar men ställde ändå ett starkt lag på fötterna och luftade 14-15 spelare. Huvudtränaren Magnus "Honken" Holmgren saknades och laget coachades av den extremt rutinerade Kristian Myhran.

IFC dominerade matchen från början till slut även om tempot periodvis var relativt lågt då Skuggan backade hem och var kompakta. Victor Ivarsson satte 1-0 på straff i 1:a halvlek och när Skuggans målvakt tappade in både 2-0 och 3-0 gick proppen ur. Skuggan fick även en spelare utvisade för en eftersläng när även humöret gick ur efter ca 70 min.

Målgörare IFC: Victor Ivarsson 3 mål, Axel Ekström, 2 mål, Erik Jönne 1 mål, Filip Håkansson 1 mål.