IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp

IFC-Böljan 2-0
2018-05-11 22:08
Så kom den äntligen...Första segern för IFC Herr som efter en stabil laginsats slog IF Böljan med 2-0.

Överlag en jämn match där IF Centern tog kommandot under första kvarten. Hemmalaget skapade ett par bra chanser men hade likt tidigare matcher svårt att omsätta målchanser till mål. Böljan växte in i matchen och var hela tiden farliga och visade upp ett vasst omställningsspel. Genom ett stabilt försvars- och målvaktsspel matchen igenom höll hemmalaget målet fritt från påhälsning.

IFC har visat sig starka i 2:a halvlek i flertalet matcher i år och så även i kvällens match. Skillnaden denna gång var att vi, förutom hålla nollan, till slut lyckades förvalta det övertag man hade sista 15-20 minuterna i mål framåt. Calle Gottfridsson inledde målskyttet i ca 75:e minuten genom att förvalta en tilldömd straffspark på bästa sätt i målvaktens högra hörn. Inhoppande Filip Håkansson satte 2:an i 85:e minuten genom en vacker lobb, fint framspelade av Niclas Taube.