Kärlekens Hopp IF Centern i Topp

Stark vändning av IFC Herr mot Löftadalen
2017-05-18 22:14
IFC - Löftadalen 2-1

Efter en tung inledning av seriespelet med en inspelad poäng inför torsdag kvällens hemmamatch, bärgade IFC segern och vann med 2-1 mot gästande Löftadalen.

En relativt jämn match där Löftadalen vann första halvlek på poäng med något fler målchanser. IFC inledde starkt i 2:a halvlek och tryckte tillbaka gästerna. I mitten på halvleken föll hemmalaget tillbaka och tillät gästerna att ta över spelet vilket resulterade i ett 0-1 underläge.

IFC kom tillbaka starkt, lyfte upp styrkorna högre upp i planen och innehade taktpinnen sista 20 minuterna. En snygg avslutning på distans av Johan Sandén resulterade i 1-1 och efter ett snyggt anfall kunde Ervin Ribic peta in 2-1 på en målvaktsretur.

En stark kollektiv insats mot ett bra och väl spelande Löftadalen där Ervin Ribic och Johan Sandén var framträdande på mitten. John Wilson där framme visade att hans tyngd och spelförståelse är viktig för laget.

Vi kan notera att det var första matchen i seriespelet som IFC låg i underläge. I samtliga övriga matcher hittills har man tagit ledningen men förlorat.........