""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
Herr

IF Centern
3 - 3
IFK Fjärås
IF Centern3 - 3IFK Fjärås

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 juni, 15:00
Plats:Kärlekens IP
Tävling:
Matchnummer: 070102072
Samling:14:00
Poängtapp för IFC Herr
2024-07-01 10:30
Matchens lirare; Gustav Nilsson IFC och William Berntsson Fjärås.

Herrarna tog emot IFK Fjärås söndags eftermiddagen och det blev en tuff match men där IFC ändå var närmast att bärga 3 pinnar. Nu blev det inte så då Fjärås lyckades peta in kulan i nätmaskorna i slutskedet.

Det var ett tufft och fysiskt spelande bortalag som besökte Kärlekens IP denna dag. Det tuffa övergick i flertalet situationer till rent fult spel med flertalet rena kapningar. Det var inte enbart det fysiska som utmärkte Fjärås där vi hittills i år inte upplevt ett mer gnälligt lag som stundtals ägnade sig åt rena dumheter på  planen. Tyvärr stod inte rättskiparen pall för matchens intensitet och tillhörde en av matchens sämsta aktörer. Istället för att tidigt stävja händelserna så tappade han matchen genom att tillåta både fult spel och gnälliga spelare. 

 

Fjärås startade intensivt och aggressivt och pressade hemmalaget som inte fick igång något spel. Fjärås tog även rättvist ledningen 1-0 i minut 20 genom duktige och ständigt hårt jobbandes William Berntsson. Under samma period hade IFC börjat jobba sig in i matchen och övertog taktpinnen sakta men säkert. IFC skapade tillräckligt för en kvittering men gick till halvtidsvila med ett 0-1 underläge. 

 

Efter en välbehövlig pausvila fortsatte IFC att styra spelet och kvitteringen lät inte vänta å sig. 1-1 satte Axel Åkesson på straff (51) efter förarbete av Isak Persson som visserligen blev fälld men med sin fallteknik borde vara ett ämne för nästa Hollywood "spagetti western" som produceras. IFC:s för dagen duktige mittback Anton Annerhult klev fram på en IFC hörna i 59:e minuten och stötte resolut in 2-1 då han mötte den slagna hörnan på helvolley i ren Zlatan klass. IFC fortsatte därefter att styra matchen och Fjärås tilläts inte att skapa några hetare chanser under den perioden.

 

Den hårt jobbandes Isak Persson fick betalt för sitt slit när han satte 3-1 i 73:e minuten när han vaket lobbade över Fjärås målvakt. Efter en lång hög boll in på Fjärås planhalva gav burväktaren sig ut på en utflykt som han säkert ångrar. Fjärås hade redan 2 st backar på plats men då en viss tveksamhet uppstod uppfattade Isak det, vann närkampen och bollen och långlobbade samtidigt över målvakten som försökte hinna hem men förgäves. Där och då trodde nog många att hemmalaget skulle avgå med segern men men.....Efter tveksamma 10-15 min i slutet så tilläts Fjärås både reducera och sedan kvittera i 88:e minuten. 

 

Matchen slutade lite snopet 3-3 vilket Fjärås bör vara mest nöjda med. En besvikelse förstås paradoxalt nog så slutade hemmalaget på 3 varningar och en utvisning och Fjärås på 4 st varningar. Den största parodin i det hela är att Fjärås nr.23 Daniel Ramadan fick fullfölja matchen då han redan under 1:a halvlek gott och väl hade skrapat ihop till 2 st varningar. 

 

Matchens lirare sponsrades av OLW med 2 st stjärnvinster a´ la Liseberg vilka gick till stabilt spelandes Gustav Nilsson i hemmalaget och hårt jobbandes William Berntsson i bortalaget. Även Axel Åkesson, Nils Thelander och Anton Annerhult bör omnämnas. Debuterade för IFC gjorde Theo Helm som även han var stabil. Vi hälsar Theo välkommen till IFC!

 

Bollkallar och matchvärdar denna dag var IFC:s P14. Bra jobbat!

 

Även om poäng tapp idag så är vi fortsatt obesegrade och bibehåller serieledningen med f.n 6p tillgodo på Lerkil men där vi har en match mindre spelad. Den matchen går av stapeln redan på torsdag då Ullared väntar på bortaplan. efter den matchen är det lite sommarvila och egen träning som väntar. 

 

Forza IFC!

 

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 6/7 13:00
3 - 7  
Tor 4/7 19:00
4 - 2  
Sön 30/6 15:00
3 - 3  
Tis 25/6 18:30
2 - 2  
Ons 19/6 19:00
3 - 1  
Tor 13/6 19:00
1 - 4