Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
Dam

Derbyday=Funday=Winningday
2018-05-18 06:25
Full fart från Hanna Karlsson från start till slut och hon kramas om av lagkamraterna efter det härliga 1-0 målet
Efter två tunga förluster så visade IF Centerns damer var skåpet ska stå och det var Kvibille som fick ta emot revanschsugna tjejer som hade bestämt sig - idag är dagen.
Härliga Kärlekens IP bjuder på fotbollseufori denna onsdagskväll när det är derby i division 2 sydvästra götaland. Kvibille som var kvällens motståndare är ett fotbollslag som vi mött många gånger genom åren och det är ett lag som tagit ett par segrar de senaste matcherna. Det tillsammans med de sura förlusterna för Centerns damer skulle kunna ge skoskav inför kvällens dans (internt uttryck) på IP.
Istället ser vi ett blåvitt lag med pondus och självförtroende som går ut och bjuder in varandra till rock´n roll på plan. Lagdelarna hittar takten och detta tillsammans med enskilda prestationer ger oss "VI KAN"-känslan tillbaka. Det är full fart från första till sista matchminuten och redan efter 18 minuter ligger 1:an bakom Kvibilles målvakt och det är Hanna Karlsson som skrivs in i vårt målprotokoll och satte därmed tonen som höll hela vägen in i omklädningsrummet.
Kvibille försökte pressa på men kom helt enkelt inte förbi vår backlinje som höll emot på ett fantastiskt sätt tillsammans med mittfältet. Några minuter senare är det Linn Gerhardsson som springer ifrån sina försvarare och sätter bollen snyggt i Kvibilles mål. Efter en halvtimme reducerar Kvibille genom Klara Nilsson men Sandra Holm ser till att hålla Kvibille två mål bakom oss genom att efter egen prestation snyggt rulla bollen i mål. Äntligen var det Sandras dag i målprotokollet. Innan halvleken var slut så skulle ytterligare en boll in i mål och det var återigen Linn som lätt tog sig förbi sina motståndare och i ensamt gemak styrde hon bollen i mål.
Andra halvlek bjöd inte på några mål men fotbollskvaliteten höll i sig från de blåvita med ett fantastiskt spel i backlinjen, ett mittfält som höll ihop lagdelarna framåt och bakåt och sylvassa forwards.
När slutsignalen går är det bara glada smileys i det blåvita lägret och Karlsson, Karlsson Centerns bästa Karlsson bjuder in till en segerramsa som hörs på plan, i omklädningsrummet och långt in på kvällen i coach:s soffa på Kärleken.