Dam

Så kom den första 3:an i div 2
2017-05-06 11:07
Glada tjejer gratulerar varandra till ett av de fyra målen :)
Fredagskvällen på Kärlekens IP slutade som vi hade tänkt oss och efter nittio minuter kunde alla gå hem och fira helg.
Äntligen kom den efterlängtade 3-poängaren i Div.2 Sydvästra Götaland och den kom mot Trönninge. Inledningen på matchen blev inte riktigt som vi hade bestämt och det smyger in en frustrationen hos tjejerna relativt tidigt i matchen, en frustration som växer sig starkare när Trönninge gör det första målet i 26:e minuten. Passningar, löpningar och spel stämmer inte alls när det individuella spelet tar över det kollektiva. Centern lyckas dock pricka in ett mål i sista minuten av första halvlek och det är Ebba som får göra målet.
I halvlek uppmanas tjejerna att gå till sig själv och fundera över sin roll och hur var och en kan bidra till att vi vinner andra halvlek. Tänk vad enkelt det kan vara när man har ett lag med massor av fotbollskunskap. Lite coachning på det mentala planet och sedan är det klart. Tjejerna går ut med en härlig inställning och med denna ändrar sig spelbilden. Spelet flyter, passningarna sitter bättre, djupledsspelet fungerar bättre och vips - så är det 2-1 Issa, 3-1 Alicia och 4-1 Issa. Vår starka bänk gör att ett akut illamående och en fotledsskada inte spelar någon roll idag. Vi visar att vi är ett lag, ett kollektiv som visar att helheten är större än summan av delarna.