Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IF Centerns U-Lag spelar DM-Final U-19
2020-08-06 07:34
Vi är i DM-Final!!!
IF Centern är nu topp två i Halland för pojkar 01 och yngre, genom sin finalplats i U19-DM. I söndagens semifinal slog vi IFK Fjärås med 4-0 (2-0). IFK Fjärås slog tidigare ut Falkenbergs FF i kvartsfinalen. I den andra semifinalen som spelades i tisdags möttes BK Astrio och Halmstad BK. 
Halmstad BK vann den matchen med 5-0.

I Finalen den 23/8 som spelas på Vinåvallen i Vinberg möter vi Halmstad BK.Vi har i DM fått utmanande matcher mot bra lag så vi värderar finalplatsen väldigt högt.


Dam
Svenska cupen på Kärlekens IP
2020-07-30 22:32, Dam
Tränare Jocke, iklädd träningsoverall trots att det är juli, förlorar en nickduell mot Carro Lindau på den sista träningen före svenska cupen.
På lördag startar höstsäsongen med en svår utmaning, div. 1-laget Eskilsminne kommer på besök till Kärlekens IP. 

Tyvärr är det ännu inte tillåtet med publik så IFC undersöker om det går att sända matchen via webben.
DM U19 IF Centern U - Vinbergs IF
2020-07-26 15:39


Igår Lördag den 25/7 kl. 14.00 spelade vi vår första DM match motståndet bestod av Div 2 klubben Vinbergs IF U-19 Lag. Märktes att det var på något stort på gång, tror inte jag sett så fokuserade killar på länge. 

 

Vi har mött Vinbergs IF ett antal gånger tidigare med blandade resultat men det var första gången vi tog emot deras U-19 lag på Kärlekens IP. Idag gör vi en enorm laginsats och viker inte ner oss på någon position vilket resulterade i ett antal varningar (5st) det gör ont att komma till Kärlekens IP.

Vill inte lyfta någon speciell spelare utan alla gör en fantastisk insats. Lite osäker på om vi har haft ett U-lag som kan matcha de stora klubbarna i Halland som är bosatta i betydligt högre upp i vårat seriesystem än vad vårat Kärleks gäng är. 

 

Någon av deras mittbackar skrek under matchens slutskede då vi inte fick fram matchbollar tillräckligt snabbt att vi var en fattig förening som inte hade fler bollar, jag log liten snällt som bara jag kan och bad honom att titta på matchtavlan (där stod 4-0) sedan sades inte mycket mer. Kul att en klubb med små resurser kan hävda sig bland de stora drakarna i Halland. 

 

Nästa Söndag den 2 Augusti kl. 14.00 tar vi emot IFK Fjärås på Kärlekens IP. Vi ska se till att göra vårat bästa för att även denna runda i DM ska gå i våran väg. Om ni råkade gå förbi Kärlekens IP runt 14 tiden kom gärna in och stötta vårat goa gäng med glada tillrop.

/Pergite U-Laget

 IF Centern tackar och önskar en solig och skön sommar!
2020-06-28 20:03
Föreningen tackar alla ni som deltog på vårt virtuella midsommarfirande och som bidrog med era "lotteripengar"! Alla extra pengar är välkomna i dessa tider då vi tvingas ställa in arrangemang, spela utan publik etc. Tack för ert stöd!

Även om det kvarstår en del matcher för vissa av våra lag så går vi nu in ett sommaruppehåll på ett par veckor och serierna startar igen i början/mitten av augusti. 

Fortsätt följa de restriktioner som fortsatt gäller och var rädda om er. 

Styrelsen och föreningen önskar alla en riktigt skön och solig sommar!
Herr
Referat: Genevad/Veinge IF - IF Centern
Övertygande seger för IFC Herr
2020-06-26 22:41, Herr
IFC Herr bjöd på en riktig smällkaramell i sommarvärmen när man satte gasen i botten och körde över Genevad/Veinge. När matchen var slut stod det 1-11 på resultattavlan och segern var odiskutabel. 
Dam
Referat: IF Centern - Trönninge IF
Årets första trepoängare för damerna
2020-06-26 22:14, Dam
Tre mål för Meja.

Efter två snöpliga förluster kom äntligen den första vinsten i tredje omgången när Trönninge besegrades med 3-1. Stor matchhjälte blev Meja Håkansson som gjorde alla tre målen, det ena snyggare än det andra.

Herr
Stabil insats och 3 soliga midsommarpoäng
2020-06-19 06:03, Herr
IFC Herr tog emot Unnaryds GOIF på Kärlekens IP på torsdagskvällen före Midsommarafton och vilken kväll det blev....

Efter en mycket väl genomförd match kunde hemmalaget bärga 3 poäng och segersiffrorna skrevs till 4-1 till hemmalaget. Segern var mycket rättvis och Unnaryd förmådde aldrig på allvar att hota IFC.
Virtuellt midsommarfirande på Kärlekens IP - Stöd IFC med ett midsommarbidrag
2020-06-16 22:41
Efter det tunga beslutet och beskedet att föreningen tvingas ställa in midsommarfirandet på Kärlekens IP 2020, så hoppas vi ändå på att ni vill vara med och fira midsommar med tillsammans med oss i IF Centern. 

Skillnaden i år är att ni firar hemma med nära och kära och virtuellt med oss. Samtidigt har ni möjlighet att stötta föreningen med ett bidrag istället för att köpa lotter, snurra på hjul, fiska fiskdamm etc. 

Se vår virtuella midsommarhälsning här!

Corona krisen drabbar föreningen ekonomiskt likt övriga samhället. Vi är därför mycket tacksamma för ert stöd och midsommarbidrag. Vill ni skänka era "midsommarslantar" till IF Centern, gör ni det enklast via Swish alternativt Bankgiro. 

Swish: 123 27 584 56
Bg-nr: 5409-6557

Tack för att ni stöttar IF Centern och vi önskar alla en riktigt solig och glad midsommar!
Nyheter från våra lag
F08-09, 10/08 09:21 
U-lag Herr, 07/08 11:26 
P07, 06/08 12:44 
P08, 25/07 16:25