Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
Dam

1 poäng till våra tjejer mot topplag i div 2.
2017-09-09 11:21
Sandra kan verklige sträcka på sig efter sitt 1-0 mål. Hanna C tar för sig (gammal bild) och det ser vi fram emot att hon fortsätter göra

Centern var inte långt ifrån en sensationell seger igår mot Hittarp – 1 poäng kunde lika gärna varit 3 poäng.

Inför matchen kunde vi läsa på Hittarps hemsida ”

IF Center tillhör förvisso den undre halvan av tabellen men formen är hysteriskt god efter två matcher som inneburit seger med stora siffror. Den starka bortasegern med 5-2, på Bjärehalvön mot Västra Karup, följdes sedan upp med total utskåpning hemma på Kärleken mot Billesholms IK. Vissa frågetecken för Billesholms allmänna tillstånd med 7-0 tyder ändå på rejäl sprängkraft i Centern-lägret och efter en sådan urladdning reser laget till Laröds IP med en självkänsla som är intakt.

Hittarp hade gjort en god analys av läget för Centern tar kommandot direkt och gör 1-0 efter 13 minuter genom starka Sandra Holm vilket följs av stort jubel i Centernlägret. Hittarp tar dock kommandot efter detta men reducerar först tidigt i andra halvlek. Ny energi i vårt damlag när Hanna Comnell, i 62:a minuten, kliver fram på ett distansskott och vi tar ledningen igen (kan vara värt en läsk på nästa träning). Hittarp ger sig inte och kvitterar efter 70 minuter. Våra tjejer ger sig inte och behåller greppet och skapar ett jätteläge där bollen tar i stolpe och i efterförloppet skulle kunnat vara en straff. Efter matchen myser coach efter en riktigt bra insats av tjejerna. Och känslan av ett  ”Go i laget” ger mersmak.

Föreningen tillsammans med ledarstaben planerar för fullt för nästa säsong med vision 2020 och vilka mål vi tillsammans sätter upp för att nå visionen. Efter en SWOT analys ser vi en tyngd på styrkor och möjligheter. Vi har en bred trupp med mycket talang, en ledarstab med olika färdigheter och spetskompetens samt en förening som tror- och vill satsa på oss.