""
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
Dam

2 segrar och en förlust Centerns damer IF Centern U fortsätter att skörda segrar i Klass 1 Damer
2017-06-06 10:26
...många chanser hade vi.....

Hård matchning av IF Centerns damer med matcher, träningar, vårvindar och förberedelser för skolavslutningar har satt sina spår i truppen med skoskav, sjukdomar och frånvaro som följd.

Detta har dock inte hindrat Centerns utvecklingslag som ångar på i Klass 1 Damer med två segrar den senaste veckan. Först var det Trönninge borta som fick känna på pigga ben och spelsugna tjejer och som fick se sig besegrade med 2-0 efter mål från Julia B och Emelie L. Härlig återkomst för Julia B som börjat träna och spela efter en stukad fot tidigare på säsongen. Igår var det dags igen då utvecklingslaget tog emot Laholms FK på hemmaplan. Med förstärkning  från juniorerna tog vi en ny 3-poängare genom seger med 3-1. Målen gjordes av Carro Lindau (2) och Filippa Gustavsson.

Där emellan spelade representationslaget hemma i lördags mot Röke IF. En match där vi spelmässigt var bäst och skapade många chanser men resultatmässigt förlorade vi med 2-3. Trots minst 15 chanser, efter fint framspelade bollar, lyckas vi inte sätta mer än 2 bollar bakom målvakten.

Tjejerna jobbar hårt och intensivt och vinner många dueller på mittfältet men med ett Röke som ligger hårt på ger både småskavanker och skapar frustration för tjejerna. Trots en fin start får vi 0-1 emot oss direkt efter 17 minuter och det känns orättvist. Isabell Olsson reparerar dock detta med mål i 31:a minuten och vi går till halvtidsvila med 1-1 och tjejerna känner en gó känsla i omklädningsrummet inför andra halvlek. Det startar återigen bra med straffmål i 53:e minuten (Nellie) efter en fin löpning av Isabell som stoppas bryskt i straffområdet. Trots denna injektion orkar vi inte hålla emot och Röke vinner till slut med 2-3.

Nu firar vi Sveriges nationaldag, studentbal och studenten och laddar mellan allt firande inför match mot Kvibille på Björkevi på söndag 11/6 kl 17:00.

GRATTIS alla duktiga tjejer som efter 3 år tar studenten på fredag. Lycka Till!