Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IF Centern
vs
Valinge/Derome
IF CenternvsValinge/Derome

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 14 augusti, 19:00
Plats:Kärlekens IP
Serie:Dam DM
Förlust i DM-finalen efter en jämn match
2019-08-14 22:45

Det var en sån där fantastisk sensommarkväll som det bara kan vara på Kärlekens IP. Mycket publik, en grön härlig fotbollsplan, björkarna svajade i den ljumma vinden och ordförande Höjman sken i kapp med solen när han såg hur kön till kiosken blev allt längre.

Första halvlek var jämn och IFC skapade ett par fina chanser genom Linn Gerhardsson och Carro Lindau men Valinge-Deromes målvakt gjorde några fina räddningar. Med lite tur hade vi haft ledningen i paus.

 

Andra halvlek var också jämn. I 73:e minuten lyckades Valinge-Derome dock knoppa in en hörna och strax därefter gjorde de 2-0 med ett fint långskott. Lite oturligt för IFC men Valinge-Derome gjorde två fina mål.

 

Tyvärr räckte insatsen inte till för att vinna men det var riktigt nära. Alla i laget ska vara stolta över att vi tog oss ända till final, det var trots allt många bra lag med i DM.

 

Carro Lindau fick pris som bästa hemmaspelare vilket var mycket välförtjänt efter allt slit, men det var många som var bra. 

 

Ordförande Höjmans hederspris för en fin insats vid sidan av planen gick till speakern Jonas Skantz som pratade på så att inte ett öga var torrt denna fina sensommarkväll.


<< Tillbaka