Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IF Centern
vs
Halmstads BK
IF CenternvsHalmstads BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 10 juni, 19:00
Plats:Kärlekens IP
Serie:Div 2 Sydvästra
Förlust för damerna mot HBK
2019-06-11 09:59

I en jämn match på Kärlekens IP fick IFC till slut se sig besegrade av HBK.

IFC fick tre finfina nyförvärv lagom till matchen, Linn Gerhardsson samt Caroline och Emilie Lindau gjorde comeback i klubben efter att ha spelat med andra klubbar på sina studieorter under våren. Det märktes att det fanns ny energi i laget. Första halvlek var relativt jämn med ett litet övertag för IFC. Vi hade ett stort bollinnehav och skapade några fina chanser, inte minst på högerkanten där Julia Bengtsson hela tiden var spelbar och ställde till stora problem för HBK-försvaret. Trots flera fina chanser ville bollen dock inte in i mål. Med lite tur hade vi kunnat ha ledningen i halvlek.

I andra halvlek fortsatte IFC att spela bra. HBK lyckades dock få in tre mål inom loppet av några minuter och då gick luften ur laget. Flera spelare stod för fina insatser, inte minst Matilda Ekman som också utsågs till bästa hemmaspelare. Även Emelie Gustavsson gjorde en imponerade insats på innermittfältet. Emma Sjögren utsågs till bästa spelare i bortalaget.


Tränare Altemyr var nöjd med insatsen trots förlusten. Han tyckte att tjejerna visade bra attityd, följde matchplanen och med lite tur hade vi gjort ett par mål. IFC:s insats i den här matchen lovar gott inför framtiden!


<< Tillbaka