""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Centern
Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
Herr

IF Centern
4 - 0
Derome-Åskloster FF
IF Centern4 - 0Derome-Åskloster FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 juni, 13:00
Plats:Kärlekens IP
Tävling:
Matchnummer: 070102050
Samling:12:00
Klasskillnad och serieledning
2024-06-08 19:38
Matchens lirare - Jakob Antonsson, Derome/Åskloster; Axel Åkesson, IF Centern

Lördagen bjöd på IFC Herr mot Derome/Åskloster på Kärlekens IP. Stundtals regnigt och höstväder men det gör ju ingenting när herrarna är på sitt bästa spelhumör. 

Det var helt enkelt klasskillnad idag då hemmalaget dominerade tillställningen från start till slut. Derome/Åskloster hade ingenting att sätta emot och besökte IFC:s straffområde mycket sällan. Hemmalaget hade högre tempo, bättre teknik, bättre spel och vann närkamperna åtminstone de gånger som bortalaget kom åt hemmaspelarna överhuvudtaget. 

 

När domaren blåste full tid stod det 4-0 på tavlan efter mål av (i nämnd ordning) ; Axel Ekström, Isak Persson, Emil Annerhult och Isak Persson. Bortalaget hotade rejält en enda gång vid 1-0 då man hade en boll i ribban och ner efter lite kalabalik i straffområdet. Panelen som utser matchens lirare hade ett digert jobb denna lördag, dels att plocka ut något från hemmalaget och dels att hitta någon från bortalaget. 

 

Derome/Åskloster är i grunden inget dåligt lag men många tongivande spelare borta (för ofta) och en skral träningsnärvaro kostar poäng på löpande band. Det förtar dock inte IFC:s insats som oavsett och förmodligen ändå är ett klart bättre lag anno 2024 jämfört med Derome. Vigge i backlinjen var grymt stabil idag men det var Axel Åkesson som hämtade hem matchens lirare i hemmalaget. Egentligen så var samtliga IFC spelare riktigt bra idag och förtjänar att omnämnas. Matchens lirare i Derome/Åskloster gick till Jakob Antonsson som försökte matchen igenom, var en bra uppspelspunkt. 

 

Matchsponsor denna dag var PÅGENS och härliga bollkallar och matchvärdar var IF Centerns P16 lag. 

 

Då Leikin torskade mot Skrea under lördagen så ståtar IF Centern f.n i ensam ledning och är fortsatt obesegrade. Det är därför extra kittlande att dessa bägge möts redan kommande torsdag 13/6 kl.19 på Halmstad Arena. 

 

Forza IFC!


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 6/7 13:00
3 - 7  
Tor 4/7 19:00
4 - 2  
Sön 30/6 15:00
3 - 3  
Tis 25/6 18:30
2 - 2  
Ons 19/6 19:00
3 - 1  
Tor 13/6 19:00
1 - 4