Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Anmälda lag till Centern 9:an år 2017
Sidan uppdateras efterhand!
IF Centern Blå
IF Centern Vit
IF Centern Svart
HBK Blå
HBK Vit
HBK Svart
Simlångsdalen
Oskarström Vit
Oskarström Röd
Laholms FK
Vapnö IF
Sennans IF
Snöstorp Nyhem FF Röd
Snöstorp Nyhem FF Grön
Snöstorp Nyhem FF Gul
BK Astrio Svart
BK Astrio Gul
BK Astrio Vit
IS Halmia Röd
IS Halmia Vit
HGH Röd
HGH Blå
HGH Vit
Torup/Rydö FF
Centern 9:an - Poolspel för P9 år 2017

Här kommer inbjudan till poolspel för pojkar födda år 2008. Vi följer "Lek och Lär" enligt Hallands Fotbollsförbundets riktlinjer. Syftet med denna inbjudan är att samordna poolspel för pojklag i denna åldersgrupp i Halmstad med omnejd. Det viktigaste med detta poolspel är att barnen får möjlighet att spela mycket fotboll med fokus på att ha roligt och där resultatet är oviktigt.

 

Spelform

Poolspel för 5-mannafotboll med regler enligt HFF. Vi följer "Riktlinjer för barn- och ungdomsfotbollen i Halland". Dokumentet med riktlinjerna finns att läsa på HFF:s hemsida: http://halland.svenskfotboll.se/barn-ungdom/.

Varje lag kommer att få arrangera minst ett gruppspel under hela året.

 

Preliminära speldatum vår: 7/5, 21/5, 11/6 och 18/6. Höst: 20/8, 27/8, 10/9 och 24/9.

 

Rekommendationen är att matcher spelas söndagar kl 10:00 - 12:30. Arrangerande lag har rätt att ändra tid och dag med hänsyn till planboxningar etc.

Alla lagen kommer spela tre matcher vid varje sammandrag och speltiden är ca 2x15 min.

 

Kallelse till match

Arrangerande lag ansvarar för att skicka ut en inbjudan till berörda lag minst två veckor innan. Hemmalag spelar alltid första matchen i gruppspelet.

 

Avsteg från regler

Vid underläge med 3 mål har det laget möjlighet att sätta in en extra spelare. Har laget fler än två överåriga spelare ska en dialog föras med de andra lagens lagledarna.

 

Obligatorisk samling för lagledare

Måndagen den 10 april kl 18:00 - 19:30 i IF Centerns klubblokal träffas minst en ledare, från varje lag. Detta är ett led i att vi gemensamt ska diskutera hur vi skapar en atmosfär kring spelet där barnen, glädje och fotboll står i fokus. Ledare ska ha genomfört kurs ”Grönt kort - Leda laget” och bära sitt kort synligt under match.

 

Domare

Arrangerande lag ansvarar för domare som ska vara utbildade i ”Grönt kort - Leda matchen”
för 5-7-manna spel. Domare och minst en ledare från varje lag träffas innan första matchen för att stämma av förutsättningarna för matchen.

 

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 400 kr/lag. Insättning sker till bankgiro 5409-6557 senast den 23 mars, märk betalningen med "IFC pool" + ert föreningsnamn.
I anmälningsavgiften ingår det 10 medaljer. Vill ni ha fler medaljer så blir det till ett självkostnadspris. Meddela undertecknade senast 18 juni ifall ni önskar fler medaljer.

 

Anmälan

Anmälan sker till olasamson@hotmail.com senast den 20 mars. Ingen efteranmälning kommer att godtas. Skriv lagens namn och kontaktuppgifter till respektive lag. Spelprogram kommer att vara färdigt till den 10 april.

 

Kontaktpersoner

Samordningsansvariga och tillika kontaktperson är:

 

Ola Samson

mobilnr: 0739 - 92 61 54

olasamson@hotmail.com