Referat:
Seger med 2-1 för damlaget
2019-02-17 22:11
Match mot Västra Karup på Kärlekens IP!
Dagens motståndare idag var vår kommande seriekonkurrent! Det var också Västra Karup som började piggast och satte genast hög press på vår backlinje! De stressade fram några sämre uppspel som gjorde att de fick ett tryck som resulterade i några halvchanser! IFC som för dagen fick låna en av Halmias målvakter Cornelia Jarving! Vi fick inte igång någon lugn i anfallsspelet och hade svårt att ta oss upp till motståndarmålet! Efter 20-25 min mattades Västra Karup av och vi kom fram till några avslut och hörnor! Men det förblev mållöst i första halvlek! I halvlek pratade vi om att inte stressa fram den avgörande passningen utan att våga hålla i bollen längre stunder inom laget! Samtidigt att ha fortsatt hög nivå på våra aktioner! I min 15 kommer Jonna runt på vår högersida och spelar bollen in till Meja som lyfter bollen över målvakten! Men det tog inte mer än 3 min innan V Karup skjuter ett långskott som går in i det bortre hörnet och 1-1! Vi ger dock inte upp utan skapar flera bra lägen innan inhoppare Maja, från vårt j-lag, kommer runt på högerkanten och serverar Meja en passning som hon nyper till direkt på och 2-1! Efter det så har Meja ytterligare ett friläge och Mimmi ett skott i ribban! Vi håller undan med råge och vinner med 2-1! En match där vi ffa orkade mer och var tyngre sett över 90 min! Ytterligare 2 mål från vår J-spelare Meja!