2018-03-18 08:08
Dessa tjejer ingår i #Halmstadssnyggastelag
Glädje, teknik, allvar när det gäller, stort fotbollskunnande bjuder våra tjejer på och det ger resultat....
I lördagens sista match på IP var det tjejerna som visade var skåpet ska stå då IF Centern tog emot BK Astrio dam i DM-gruppfinalen.

Inför matchen kom vi överens om att alla skulle jobba100% för att ta kommandot på plan och bädda för seger. Strategin var klar - men det verkar som en viss underskattning smugit sig in mellan samling och matchstart.

Matchens första 20 minuter var en kamp om boll och mittfält och det var oorganiserat och dålig skärpa hos de blåvita. Detta straffade sig i den 27:e minuter då BK Astrio tar ledningen i matchen (?). Lite chockade (kom det fram efter matchen) kvitterade våra tjejer i nästa anfall genom Sandra. Fram till halvlek gick det inte att känna inte IF Centern dam från tidigare matcher.

Vad som sades i halvlek (vet bara den närmaste kretsen) var tändvätska och sedan kändes "Halmstadssnyggastelag" igen. Det sker lite byten i halvlek och Bella rör bollen för första gången i matchen efter 3 minuter och vilken första touch, den innebär 2-1 till Centern. Direkt efter vill Hanna Karlsson med i målprotokollet och slår snyggt in 3-1.
Hanna Skantz laddar kanonen och bollen tar en snygg bana från mitten på Astrios planhalva förbi en chanslös svartgul målvakt och det innebär 4-1. Det är bara att applådera.
Issa, skrivs åter in i målprotokollet, då hon gör 5-1 och Hanna Karlsson avslutar målskörden genom att slå in 6-1.
Vi visar idag att vi är ett lag att räkna med. Det är starkt att gå ifrån underskattning till en överlägsen seger under 90 minuter. Vi visar åter att vi är ett lag som har roligt och spelar fotboll tillsammans.
Önskar vårt U-lag Lycka till idag, söndag 18/3, då de möter Laholms FK som verkar ha toppat sitt u-lag. Alla hälsas välkomna till Kärlekens IP 15:00