Referat: IF Centern - Kullabygdens DFF
Säsongen slutade oavgjord
2019-10-08 08:12

Hanna Skantz var tillbaka och det var tränare Altemyrs sista match som huvudansvarig för IF Centerns damer. Han önskade sig säkert en vinst som avslutning på sin karriär i IFC.

Centern startade matchen på ett övertygande sätt och tog också ledningen efter en kvart när Malin Lundberg knorrade in bollen efter att ha vänt in och ut på försvaret. Det var ett riktigt vackert mål. IFC fortsatte spela vägvinnande fotboll under första halvlek och hade ett antal fina chanser. I halvlek räknade Altemyr till 11-3 i avslut och han berömde tjejerna för det fina spelet.

Andra halvlek började olyckligt då Kullabygden gjorde mål redan efter fyra minuter och efter det gick luften ur matchen. Wendela Wedenryd hade ett rykande skott i ribban i slutminuten, men närmare än så kom inte IFC utan vi fick nöja oss med oavgjort i serieepilogen.

Emma Skantz utsågs till bästa hemmaspelare. Som vanligt gjorde hon en hundraprocentig insats. Även Stina Blomstrand och Malin Lundberg ska ha beröm för sina insatser.

Säsongen 2019 packas nu ihop och vi börjar redan förbereda oss för 2020. Då kommer det här laget vara ett år bättre. IFC tackar fans och sponsorer för allt ni gjort för oss under 2019 och hälsar alla välkomna tillbaka 2020.