Referat: Västra Karups IF - IF Centern
En poäng mot Västra Karup efter en svängig match
2019-08-10 17:12
Stina Blomstrand och Julia Mared gjorde sina första mål för IFC.
I en svängig match på en svårspelad och blöt plan kvitterade damlaget både en och två gånger och tog t o m ledningen med 3-2.

I första halvlek kvitterade Julia Mared till 1-1 efter en fin framspelning av Carro Lindau. I andra halvlek gjorde Västra Karup 2-1 men den nyss inbytte Felicia Grufman stötte in bollen till 2-2 efter att Stina först avlossat ett skott som rullade på mållinjen. Kul för Felicia som annars brukar briljera som målvakt. Strax därefter tog IFC ledningen efter fint samarbete mellan Meja Håkansson och Stina, där Stina väggade sig fram till ett friläge och hon satte bollen distinkt bakom målisen. Tyvärr blev glädjen inte så långvarig eftersom Västra Karup kvitterade i nästa anfall. Oavgjort får väl anses vara rättvist på den svårspelade planen. Tränare Altemyr var inte helt nöjd då han tyckte att vi inte riktigt kom upp i den nivå som vi varit på den senaste tiden. Det är bara att ladda om till DM-finalen på onsdag.