Herr

Ännu en seger i ett Derby!
2019-05-13 09:41
Återigen stod vi som vinnare i ett lokalt derby där Halmia Academy denna gången stod för motståndet.
Vi inledde väldigt starkt och aggressivt med högt tempo där vi redan efter 12 minuter ledde med 2-0, först ett inspel från Felix P som via ett ben letade sig in i mål och sen skulle han även på egen han sätta dit 2-0.
Halmia jobbade sig in i matchen och skulle via en frisparks retur reducera till 1-2.
Men mellan minut 28 och 33 skulle vi på Liverpool maner döda matchen genom ett straffmål av Wilson och genom en fantastisk omställning av Calle G döda matchen genom att göra både 3-2 och 4-2.
Därefter visade vi på stabilt spel och framförallt i ett högt tempo.
Slutresultat 6-2 där även sista två målen gjordes av Calle G som visar med sin ledarinställning att det är han som ska föra oss uppåt i tabellen.