Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
Herr

Båstad 3-5 Centern
2019-03-24 09:24

Vi började med att bli ordentligt imponerade av konstgräsplanen som var verkligen outstanding. För ett litet tag såg det ut som att våra spelare var riktigt sugna att gå ut på planen och verkligen dominera matchen.

Men skenet kan bedra.

Vi startade med Jacob, Halling, Andy, Jacob B, Armin, Rashid, Ervin, Adel, Filip, Torsson, Anton.

Första halvlek började vi riktigt svagt. För lite rörelse och för lite spelalternativ.

Båstad som var sugna och villiga att springa gjorde att vi hade för lite passnings alternativ. Viljan att hjälpa våra lagkamrater var svag och det satte oss I ytligare svårare situation.

Första halvlek var verkligen svag från Centerns sida. Vi skapade väldigt lite och om vi gjorde det var det inget att skryta om.

20min får Båstad sin första chans som Jacob räddar.

26min spelar vi igenom oss på höger sida där Ervin spelar in en låg boll på marken till Jacob B som skjuter over.

30min kommer första målet för Båstad. Jacob B blir lite passiv som tappar bollen på mittplan vilket skapar en farlig kontring. Andy drar ner motståndaren strax utanför straffområdet och det blir en utvisning. Jacob ber om ursäkt och vi fortsätter matchen med en man mindre.

Det blir ännu svårare för oss när Båstad tar ledningen med 1-0 med en fin lobb från vänster sida.

41min börjar Center trycka på.

43min Torson slår tillbaka passning ner mot vår mittback Armin är på väg att bredda. Bollen går igenom våra mittbackar med en Båstad anfallare som är där snabbt och hugger 2-0 till Båstad.

44min Halling hinner inte en ganska snabb Båstad spelare som kommer på vänster sida och det slutar med ännu en gång lobbar över  vår målvakt Jacob som kommer ut men utan någon lycka.

3-0 till Båstad.

Första halvlek slut.

Vi gör några byten

Armin ut Jönne in

Hallin ut Bill in.

Filip ut Rasku in.

Andra halvlek börjar Centern mycket bättre.

6min inkast till Båstad på höger sida som vi vinner, Ervin spelar in snett bak till Rasku som skjuter över.

11min Jönne spelar till Rasku som skjuter men målvakten räddar och lämnar retur till en hungrig Torsson som sätter in den vid stolpen. 3-1

13min räddning av Jacob som blir till en hörna.

17min gult till Adel.

19min Torson får bollen och håller emot starkt spelar vidare till Rasku som denna gånger sätter den, 3-2.

21min Anton gör ett fint inlägg som Rasku är uppe på och nickar, målvakten tittar efter bollen men bollen går in vid vänster stolpe. 3-3

Under denna perioden verkade luften gå ur Båstad och vi vaknade till liv.

I min 22 gjorde vi något som vi har tränat på.

Ervin spelar upp på felvänd Torson som håller i, Ervin kommer på en ”överlapp” och Torsson lämnar över bollen Ervin skjuter men målvakten räddar.

23min Ervin spelar in från höger sida, Torsson skjuter över.

25min kommer Anton på vänster sida och Båstad får smaka på sin egna medicin. Anton ”chippar” in den mot bortre stolpen 3-4.

Torrson skulle komma att göra ett 5-3 mål också efter en fin skottfint.

Nästa match väntar Leikin där vi måste vara med från början.