Herr

Stark insats och seger för herrarna igen!
2018-09-04 21:58
IF Centerns herrar har hittat höstformen på allvar.
Den starka insatsen och segern mot tabelltrean Bua i lördags följdes på tisdagkvällen upp av ännu en mycket stark insats och seger mot tabelltvåan Väröbacka hemma på Kärlekens IP.

Segersiffrorna skrevs till 3-0 (1-0) till IFC. Hemmalaget var det starkaste laget matchen igenom och skapade även flest klara målchanser varav två av dem förvaltades av Filip Håkansson innan Calle Gottfridsson avrundade med att sätta 3-0. Ervi Ribic var vass på topp och spelade läckert fram till de två första och hade själv en i stolpen. 1-0 kom efter en läcker löpning av Viktor Ivarsson som frispelades av Ervin. Viktors avslut genererade en retur som förvaltades på bästa sätt av Filip. 2-0 kom efter en perfekt löpning och passning i djupled där Filip säkert satte bollen bredvid Värös målis. Calle placerade snyggt in 3-0 på halvvolley högt i målvaktens högra hörn.

Första halvlek ägdes av hemmalaget medan andra halvlek blev spelmässigt jämnare och präglades av mer utdragna lag och ett böljade spel i högt tempo. Väröbacka förmådde inte att hota på allvar och kom inte närmre än en nick i ribban i slutet av matchen.

Återigen var det en stabil laginsats som grundlade segern där tvåmålsskytten Filip Håkansson får högsta betyg denna kväll. Oliwer Gedda gör ett stort jobb och håller ihop försvaret på ett föredömligt sätt där även Danne i mål skänkte stabilitet.