Kärlekens Hopp IF Centern i Topp
Herr

Skön seger mot Halmia Academy
2017-06-16 22:03
IF Centern tog på fredagskvällen en rättvis seger och vann med 3-2 mot IS Halmia Academy i en mycket välspelad match på Örjans Vall.

De 105 åskådarna fick se två bra lag i en match som höll hög kvalitet. Matchen stod och vägde när Halmia i första halvlek tog ledningen med 1-0. Centern vände på siffrorna och gick till pausvila med 3-1. Halmia reducerade i andra halvlek och hade i stort sett kvitteringsbollen inne, nick på hörna, när Daniel Engdahl sträckte ut och räddade svettigt på mållinjen. IF Centern saknade dock inte chanser framåt och med stabilt spel över hela banan höll man undan även om Halmia ställde ett par allvarliga frågor.

Hela laget ska lyftas fram då samtliga gjorde en mycket bra insats framlotsade denna kväll av Kristoffer Fagercrantz, Ervin Ribic.

Målskyttar IFC: Robert Medjed, Calle Gottfridsson, Kristoffer Fagercrantz.