Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

BK Astrio
0 - 3
IF Centern
BK Astrio0 - 3IF Centern

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 27 juni, 19:00
Plats:Övrigt (bortamatch)
Damerna klara för DM-final!
2019-06-27 22:03
Glada tjejer efter den övertygande segern mot Astrio.

Efter 3-0 mot Astrio på natursköna Hallägra är damerna i DM-final. Tilda Boqvist blev stor segerorganisatör med två mål.

Det var en härlig varm och solig fotbollskväll och IFC var på hugget. Redan efter sju minuter kunde Tilda Boqvist göra 1-0 med ett skott från straffområdeslinjen. Kanske borde IFC gjort något mål till i första halvlek, spelövertaget var kompakt och vi hade flera fina chanser, bl a ett par frilägen efter fina kombinationer. Någon på läktaren påstod att bollinnehavet var 90-10 till IFC i första halvlek, men det var kanske lite överdrivet.

 

I början av andra halvlek fortsatte IFC med fina kombinationer och kom fram i nya fina lägen. Tilda Boqvists 2-0 på ett nytt distinkt skott var helt rättvist. IFC var nära med ytterligare ett par frilägen innan Vickan i slutet kunde göra 3-0 med ett listigt skott. Det var den tredje raka vinsten för ett lag som bara blivit bättre och bättre under säsongen.


Det blir alltså DM-final för IFC. Det är ännu inte klart vilka vi får möta. Det får vi veta först den 30 juli då Valinge/Derome möter Halmia i den andra semifinalen.


<< Tillbaka